Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukázky k nákupu spodního prádla na Trenýrkárna.cz

2.03. - 8.03. 2020 | Aktuální soutěže
Trenýrkárna Calvin Klein
















Zažijte na vlastní kůži komfort v podobě luxusního prádla Calvin Klein. Značka se na výsluní drží již od roku 1968 a není se čemu divit. Prezentuje totiž propracované střihy, pohodlné materiály, bezkonkurenční styl a nyní máte jedinečnou možnost obdarovat nejen sebe, ale taky svého partnera. Soutěž vám přináší Trenýrkárna.cz.

Trenýrkárna.cz




Pánské spodní prádlo Calvin Klein


Říká se, že jakmile jednou vyzkoušíte značku Calvin Klein, zůstanete jí věrní. Pánské spodní prádlo CK je jako druhá kůže. Ať už se váš partner chystá pracovat, do posilovny nebo relaxovat doma, boxerky Calvin Klein zajistí skvělý pocit po celý den. Materiál je totiž lehký, pružný, přizpůsobuje se tělu a přesně tuto kombinaci potřebuje každý moderní muž. Slaďte se se svým milým pod taktovkou Calvin Klein a doplňte tak hvězdy, jako např. Justin Bieber, Kendall Jenner, Shawn Mendes, kteří spodnímu prádlu této značky holdují.


spodní prádlo Calvin Klein



Dámské spodní prádlo Calvin Klein


Ženské pokolení si Calvin Klein bezesporu hýčká. Ať už zvolíte jakýkoliv kousek ze světa spodního prádla CK, budete se cítit jako královna. Střih podprsenek a kalhotek Calvin Klein skvěle padne a materiál je velmi příjemný na dotek. Jedním z hlavních znaků společnosti je guma s logem, která plní hned několik funkcí. Vypadá módně, stylově a vše stabilně udržuje na svém místě. Zkrátka kombinace, jež si nemůžete nechat ujít.


Pravidla soutěže:
Soutěž o poukázky k nákupu spodního prádla na Trenýrkárna.cz  probíhá od pondělí 2. března do 8. března 2020. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají poukaz k nákupu spodního prádla v hodnotě 500 Kč na Trenýrkárna.cz.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. března 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. března 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na webu Trenýrkárna.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !