Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukazy k nákupu módního zboží na UNIMODA.cz

13.02. - 19.02. 2017 | Aktuální soutěže
UNIMODA













Tak abychom se představili, ne?
Je asi zbytečné začínat slovy jako levné oblečení, second-hand, online e-shop, výborné ceny a tak dále. To má totiž každý internetový sekáč. A to je právě to.
My nejsme každý internetový sekáč.

Věci uvedené o kousek výš jsou u nás samozřejmostí, co ale nabízíme navíc?

Náš prodejní systém je založen na holandské aukci. Ta funguje jako normální aukce, jen tak trochu obráceně. Cenu nikdo nezvedá, ona naopak klesá, a to úplně sama. Vám se například nechce kupovat blůzu za 600,- Kč, a tak počkáte. Když budete mít štěstí a nikdo vám ji nevyfoukne, blůza klesne až do řádu desítek korun a vy si přihoďte, jak je vám libo.
Tento systém samozřejmě přináší menší riziko s tím, že je nakupování menší soutěž. Ale ty odměny?
Ty stojí za to! Kde jinde chcete sehnat třeba oblečení z půl roku staré kolekce Cardina nebo Tally Weijlu (se štěstím) za padesát korun?

Zboží samozřejmě můžete z aukce vykoupit za jeho aktuální cenu, to abyste neriskovali, že ho dostane někdo jiný - ale také už nebudete mít šanci dostat na něj slevu, která může být klidně třeba 90%.

Příhozy, které vám někdo přebije, samozřejmě nesežereme. Vrátíme vám je v naší online měně, tedy kreditech, kde jeden kredit = jedna koruna. Dále máme také systém rezervací, vlastní blog a můžete nás sledovat na facebooku. No řekněte, není už nejvyšší čas nás navštívit?
UNIMODA
Pravidla soutěže:
Soutěž o poukazy k nákupu módního zboží na UNIMODA.cz probíhá od pondělí 13. února do neděle 19. února 2017.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje. 


2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají poukaz k nákupu módního zboží na UNIMODA.cz v hodnotě 250 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. února a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry odeslány výhercům nejpozději do 20. března 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách UNIMODA.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda