Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukazy k nákupu slovanské módy Roduslava

3.12. - 9.12. 2018 | Aktuální soutěže
Roduslava

















Návrat ke kořenům a přírodě se slovanským lněným oblečením


Lidé se vyjadřují skrze hudbu, skrze tahy štětce, jenž utváří umělecké dílo, skrze slova vyjadřující pocity i skrze oblečení, které beze slov prozradí, kým jsme. A právě oblečení se může stát prostředkem, jak být v co nejtěsnějším kontaktu s přírodou a navrátit se ke kořenům. Věděli jste, že Zemi hned po ropném průmyslu nejvíce zatěžuje průmysl oděvní se svými toxickými barvivy a chemikáliemi? A přitom to jde jinak. Jak? Pojďme si představit slovanské lněné oblečení z dílny značky Roduslava, jejíž název odkazuje k slovanskému pozdravu „Sláva rodu“. Roduslava tak objevuje a propojuje vnitřní krásu s tou vnější prostřednictvím slovanské módy.

Slovanské lněné oblečení


Věříte, že dokáže být i materiál, ze kterého je vyrobené oblečení, které nosíme, prospěšný pro naše tělo? Přeci jen je to právě oblečení, které je naší kůži nejblíže, na jeho výběru tak opravdu záleží. Vraťme se však zpět do minulosti, kdy umělé materiály neplnily obchody. Dříve se používaly pouze přírodní materiály a len byl jedním z nich.

Barvy ve slovanské výšivce


Symboliku v sobě nesou také barvy, které jsou nedílnou součástí slovanské výšivky. Každá barva na výšivce má svůj symbolický význam. Základní barvou je červená, která je vyjádřením podstaty stavby světa a způsobem předávání vědění z generace na generaci. Bílá barva je vnímaná jako čistá a neposkvrněná, černá je symbolem černozemě a úrodné země a žlutá barva je přisuzována Bohu Slunce Ra. S jarem je spojena barva zelená, jež v sobě nese mladost a naději. Součástí slovanských výšivek je také takzvaná belasá, jež představuje čistou barvu nebes. Modrá proniká do zákonů čarodějnictví a stříbrná a zlatá je zastoupena ve svátečních oděvech.

Probuďte v sobě své kořeny a poznejte krásu a sílu slovanské kultury skrze slovanskou módu a šperky Roduslava.

Roduslava

Pravidla soutěže:
Soutěž o poukazky k nákupu módy Roduslava probíhá od pondělí 3. prosince 2018 do neděle 9. prosince 2018.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají poukaz v hodnotě 500Kč k nákupu kvalitní slovanské módy Roduslava.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 10. prosince 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 22. prosince 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Roduslava
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !