Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukazy k nákupu spodního prádla pro ženy, muže i děti

27.01. - 2.02. 2020 | Aktuální soutěže
ELKA


















Slaďte se na Valentýna.

Obrazně i doslova v trenýrkách ELKA


Buďte spolu


V dnešní hektické době je čas strávený s vašimi nejbližšími čím dál větší vzácností. A o to víc potěší.

Dárek, co potěší oba


Česká značka ELKA věří, že kouzlo se ukrývá v maličkostech. Proto i letos navrhla speciální valentýnskou kolekci trenýrek pro muže, ženy a dokonce i děti, takže se můžete na společné lenošení sladit do týmových barev. Něžněji než prémiový bavlněný satén, ze kterého jsou vyrobeny, vás může pohladit už jen váš partner nebo partnerka.
Valentýnská kolekce

V aktuální valentýnské kolekci najdete 4 motivy: květovaný, ptačí a retro srdíčkový v červené a modré variantě. Trenýrky ELKA můžete nosit klidně celý rok, takže se
nejedná o žádnou jednorázovou zbytečnost. Pánové je využívají jako spodní prádlo a dámy si je oblíbily hlavně na spaní. Navíc se vyrábí do poslední nitky v Česku, takže k vám neputují přes půlku planety.

Na elka-underwear.cz najdete také “Love packy” - sladěné balíčky, které obsahují pánské trenýrky, dámské trenýrky a dvě škrabošky na spaní ve stejném vzoru.


Pravidla soutěže:
Soutěž o  poukazy k nákupu spodního prádla ELKA probíhá od pondělí 27. ledna  do neděle 2. února 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

ELKA


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá  poukaz v hodnotě 500 Kč k nákupu spodního i volnočasového prádla pro ženy, muže i děti ELKA underwear.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. února 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 27. února 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Správnou odpověď najdete na stránkách ELKA underwear
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !