Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukazy k nákupu sportovního a volnočasového oblečení Pura Vida

30.09. - 6.10. 2019 | Aktuální soutěže
PuraVida



















Nová podzimní kolekce sportovního a volnočasového oblečení Pura Vida rozzáří podzim bláznivými barvami


Mladá česká oděvní značka Pura Vida, která vyrábí ikonické barevné legíny a další volnočasové a sportovní oblečení pro ženy, uvádí na trh novou podzimní kolekci 2019. Nová kolekce, kterou je možné zakoupit na firemním e-shopu a v showroomu Pura Vida v Brně, zahrnuje limitované kolekce dámských sportovních legín, sportovní podprsenky, kraťasy, trička, šaty a mikiny v tradičně bláznivě barevném provedení s originálními ručně kreslenými designy české designérky Petruccye.

„Šijeme oblečení, které holkám zlepšuje náladu a zvyšuje sebevědomí. Protože co se děje, když jsou holky spokojené? Dělají tenhle svět lepší. A tak oblékáme holky do barev a optimismu, aby měly chuť se pohnout. Na jógamatce, antuce, v parku, v lese i v životě. Protože když chcete žít Pura Vida život, musíte se pohnout,“ říkají zakladatelky a spolumajitelky značky Pura Vida Petra Bartoňková vystupující pod pseudonymem Petruccya a Petra Němečková.
PuraVida


Pravidla soutěže:
Soutěž o poukazy k nákupu oblečení Pura Vida probíhá od pondělí 30. září 2019 do neděle 6. října 2019. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají poukaz v hodnotě 500 Kč k nákupu sportovního a volnočasového oblečení Pura Vida.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. října a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. října na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Pura Vida
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !