Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukazy na představení v pražském Divadle v Rytířské

26.09. - 2.10. 2016 | Aktuální soutěže

Chvilková slabost














Audrey a Tony. Tony a Audrey. Dvacet let manželství. Dvě děti. Dva roky po rozvodu. On, úspěšný kameraman z reklamky, čerstvě oženěný s podstatně mladší dívkou, s níž právě čeká dítě.

Ani ona na první pohled nestrádá – od svatby s jejím novým partnerem ji dělí už jen tři dny. Bývalí manželé přijíždějí na venkovskou chalupu, kterou spolu kdysi sdíleli a která se má nyní prodávat, aby se podělili o nábytek a jiné cennosti.

Přijíždějí se vším zdánlivě vyrovnaní a smíření, s nadějnou vyhlídkou na své nové životy.
Navíc jejich společné setkání s odstupem času jenom potvrdí, že se nemohou vystát. Nemohou si říct ani dvě slova, aby si vzájemně nevlítli do vlasů.
Chvilková slabost
Přesto se pustí do úklidu chalupy a na povrch začnou vyplouvat dosud nezjevené skutečnosti – a Audrey s Tonym dojde, že pořádek si musejí udělat především ve svých vztazích.

Podlehnou této "chvilkové slabosti" a přehodnotí své dosavadní životní postoje a názory na toho druhého? A jak tím vším zamíchá jejich osmnáctiletá, rebelská dcera Lucy? Situace se komplikuje a vše dopadne jinak, než by divák předpokládal. Zdánlivě ukončená životní kapitola může mít pokračování...

Pravidla soutěže:
Soutěž o poukazy na představení v pražském Divadlo v Rytířské probíhá od pondělí 26. září 2016 do neděle 2. října 2016.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají poukazy dle vlastního výběru na představení v pražském Divadlo v Rytířské.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. října 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. října 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Divadlo v Rytířské
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka