Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o produkty Ghí od Českého Ghíčka pro lepší nový rok!

20.01. - 26.01. 2020 | Aktuální soutěže
České Ghíčko
















Ať chceme nebo ne, začátek nového roku nás většinou donutí tak trochu bilancovat a přemýšlet nad tím, co bychom mohli změnit k lepšímu. A protože vaření a jídlo se týkají každého z nás, je v kuchyni vždy co vylepšovat. Díky Českému Ghíčku se to v novém roce povede hravě, přepuštěné máslo totiž nejen skvěle chutná a voní, ale má i spoustu důležitých vlastností pro naše zdraví.

Ghí od Českého Ghíčka je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Koupíte ho klasické čisté, v bio kvalitě, ale také s různými příchutěmi, a především bylinkami, jejichž účinky ghí ještě zvyšuje. Na výběr tak máte chilli ghí (skutečně pikantní), levandulové (zklidní žaludek a lze jej použít i zevně třeba při poštípání hmyzem), konopné, kurkumové nebo tajemně znějící ghí s kotvičníkem, gotu kolou či s eleuterokokem. Své příznivce si v poslední době rychle získává i Ghítela, zdravá sladká pomazánka z ořechů s ghí, bez cukru, laktózy i lepku.

BIO Ghíčko 340 ml a 760 ml je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kritéria kvality grass-fed. Nedostávají preventivně antibiotika a hormony. Maso i mléko obsahují větší množství vitamínů, minerálů a např. kyselinu CLA, která pomáhá snižovat tuky v těle, hladinu cholesterolu a pomáhá budovat svalovou hmotu.

GHÍTELA® KOKOSOVÝ KOKEŠ


KOKEŠ je Ghítela s kokosem a kešu. Vynikající novinka vonící exotickými dálkami. Opět jsou základem jemně mleté ořechy, med, Ghíčko a přírodní vanilka. Více se o Ghíčku dočtete na www.ceskeghicko.cz
České Ghíčko



Pravidla soutěže:
Soutěž o produkty Ghí od Českého Ghíčka probíhá od pondělí 20. ledna  do neděle
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček Ghíčka: 1x BIO Ghí 760ml + 1x novinka - Ghítela kešu s kokosem.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. ledna 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 27. února 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Českého Ghíčka
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !