Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o repelenty ALPA proti komárům a klíšťatům

7.05. - 13.05. 2018 | Aktuální soutěže
Zatímco bodnutí hmyzem je běžná věc, přisáté klíště vzbuzuje oprávněné obavy. Pokud je to možné, je vhodné chránit se před obojím. Vyhneme se tak mnohdy závažnému onemocnění nebo třeba infekci, která je následkem škrabání a porušení kůže v místě vpichu.

Pokud se chystáme do přírody nebo třeba na zahradu či do parku, je vhodné použít repelent. Funguje proti bodavému hmyzu jako jsou komáři, muchničky, ovádi, vosy nebo mravenci a odpuzuje také nebezpečná klíšťata. Jde o účinnou prevenci, aktuální od jara až do podzimu.
Mírné zimy zvyšují výskyt klíšťat i hmyzu obecně. V případě, že k bodnutí dojde, je vhodné použít speciální přípravek k ošetření postiženého místa.
ALPA repelent FORTE

ALPA TRIO proti komárům a klíšťatům


ALPA repelent FORTE ve spreji odpuzuje bodavý hmyz a klíšťata. Má vysoký obsah účinné látky a zajišťuje ochranu až na 6 hodin. Aplikuje se na pokožku nebo oděv s výjimkou umělých tkanin. Nesmrdí a nedráždí pokožku. Koupíte ho v drogeriích, obchodní síti nebo e-shopu Alpa za 79 Kč.

ALPA repelent pro děti od 1 roku chrání před klíšťaty a komáry. Má extra silný účinek a přitom šetrné složení, které jemnou dětskou pokožku nedráždí. Aplikuje se na kůži s opakováním po 3 hodinách.
Koupíte ho za 89 Kč v obchodech nebo e-shopu.

ALPA gel po bodnutí hmyzem umožňuje správné ošetření po možném bodnutí. Okamžitě zabrání svědění a následnému škrábání, které může být natolik intenzivní, že dojde k narušení povrchu pokožky a vniku infekce. ALPA gel příjemně chladí a má mírné znecitlivující účinky. Výborně funguje také na „popálení“ kopřivami.
Koupíte ho za 22 Kč v ochodech nebo e-shopu.


Pravidla soutěže:ALPA repelenty
Soutěž o repelenty ALPA proti komárům a klíšťatům probíhá od pondělí 7. května do neděle 13. května 2018.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá balíček repelentů ALPA proti komárům a klíšťatům.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 14. května 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. června 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách ALPA.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda