Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o repelenty Predator proti otravnému hmyzu

13.04. - 19.04. 2020 | Aktuální soutěže

Bio Repelent















Predator: Repelenty,
které obstojí i v náročných testech


Jedničkou mezi repelenty v lékárnách je český Predator, který patří ke špičce moderních ochranných prostředků proti dotěrnému a nebezpečnému lezoucímu i létajícímu hmyzu. „Repelenty Predator se jeví i podle našich výzkumů jako vysoce efektivní. V jednom z nich odpudily až 96 % klíšťat,“ říká Alena Žákovská. A úspěšné byly i v dalších laboratorních a praktických testech, kterými za dlouhou dobu své existence prošly.

Repelenty PredatorÚčinný repelent představuje základní a silnou ochranu před klíšťaty a komáry, pro které se stanete prakticky neviditelnými. Aplikaci navíc díky speciálnímu uzávěru zvládnete v jakékoli pozici. Za vším stojí účinné látky, mezi ty nejznámější patří DEET, Icaridin či IR3535. Se všemi se setkáte i v repelentech Predator, které nově nabízejí také BIO repelent fungující na bázi přírodních olejů, jako je eukalyptol, citronelal a další.

Jaký repelent vybrat?

Když budete přemýšlet nad tím, po kterém repelentu sáhnout, vždy zvažte, do jaké oblasti ho potřebujete, jak dlouho by měl působit i jak citlivou máte pleť. Třeba základní repelent Predator nabídne dobu účinnosti 2-4 hodiny, Predator Forte s vyšším obsahem účinné látky 4-6 hodin a Predator Maxx plus s extrémní účinností dokonce 6-8 hodin. Proto je vhodný pro dlouhodobý pohyb v přírodě nebo v místech se zvýšeným výskytem hmyzu včetně exotických destinací, kde existuje nebezpečí přenosu závažné nemoci. Pro malé děti od 3 měsíců je zase vhodný repelent Predator Junior.

Mezi repelenty Predator najdete i nejrůznější „vychytávky“, třeba v podobě repelentu určeného k impregnaci oděvu, obuvi, stanů, spacích vaků, moskytiér nebo dětských kočárků. Predator Outdoor Impregnace se hodí i lovcům nebo rybářům, protože je bez parfemace, navíc poskytne efektivní ochranu před komáry a klíšťaty po dobu až 28 dní, a to i po vyprání oděvu. Novinkou je pak repelent Predator Aloha, který ochrání jak před klíšťaty a dotěrným hmyzem, tak před slunečními paprsky – díky ochrannému faktoru SPF30.
repelenty Predator

Pravidla soutěže:
Soutěž o repelenty Predator probíhá od pondělí 13. dubna do 19. dubna.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, vyhrají balíček s výrobky Repelent Predator v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. dubna 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. května 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Kompletní sortiment a nápovědu najdete na stránkách repelentů Predator
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !