Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o revoluční novinku SWISS ČERVEX

7.08. - 13.08. 2017 | Aktuální soutěže
SWISS ČERVEX











Od svých mazlíčků můžete chytit stovky nemocí


Jen psi mohou přenášet až 150 nemocí a velká část z nich nemusí být vůbec poznat. Nakazit se ale můžete i od koček, hadů nebo papoušků. Proto je velmi důležitá ochrana domácích mazlíčků.

Klíšťata, blechy, škrkavky, tasemnice našim mazlíčkům běžně znepříjemňují život, ale pozor, jsou nebezpeční i pro člověka a hlavně děti.

Nezbytnou součástí péče o domácího mazlíčka je proto pravidelné odčervení, které se doporučuje provádět 4x ročně. 2x ročně je odčervení nedostačující. Nikdy totiž nelze na sto procent zjistit, co domácí mazlíček venku olízl, sežral nebo co si přinesl s sebou v kožichu domů. Pes i kočka si mohou přinést například infikované klíště, které ze zvířete spadne na pohovku či do postele a odtud se dostane i na člověka. Víte například, že některé larvy jsou tak odolné, že dokážou přežívat ve volném prostoru, v kobercích, gaučích nebo oblečení až 3 roky a v organizmu dokonce čtyři? Je důležité je si uvědomit, že správnou prevencí chráníme i své vlastní zdraví.

doplněk stravy
SWISS ČERVEXPokud chcete maximalizovat i vy sami svou přirozenou obranyschopnost, vyzkoušejte doplněk stravy SWISS ČERVEX, revoluční NOVINKU, speciálně vyvinutou na široké spektrum střevních agresorů. Přípravek obsahuje komplex nejsilnějších účinných látek: papáju, jenž podporuje zánik střevních vetřelců, ořešák královský, který působí v lidském těle jako antioxidant a chrání jej v případě těžkých podmínek a kurkumu dlouhou podporující správnou činnost jater a imunitního systému. Kromě toho SWISS ČERVEX navíc obsahuje česnek kuchyňský, pelyněk pravý a zázvor lékařský.


Pravidla soutěže:
Soutěž o revoluční novinku SWISS ČERVEX probíhá od pondělí 7. srpna do neděle 13. srpna 2017.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kdo správně odpoví na soutěžní otázku, získá jako dárek doplněk stravy SWISS ČERVEX.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 14. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. září 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Více o přípravku SWISS ČERVEX naleznete na www.cervex.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !