Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.03. 2024
Dnes má svátek Ida
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o rodinné vstupenky do Parku Mirakulum

8.07. - 14.07. 2019 | Aktuální soutěže
park Mirakulum













Mirakulum: Park plný zázraků


Pokud hledáte místo, kde si vy a hlavně vaše děti budou připadat jako v pohádce, tak už pátrat nemusíte. Park plný zázraků leží ve středočeských Milovicích a nese příznačné jméno MIRAKULUM.


Park, který funguje od roku 2012, se rozkládá na deseti hektarech, a ty jsou doslova napěchovány zábavou. Na své si zde přijdou děti všech věkových kategorií od 12 měsíců do 99 let. „Nejmenším dětem je určena dětská vesnička, která je plná nejrůznějších aktivit. Momentálně mají děti možnost navštívit školu nebo obchod a připravují se další činnosti, jako například autodílna, malá farma a další,“ popisuje majitel parku Jiří Antoš a přidává další lákadla: trampolína pro děti - Park Mirakulum„Máme tu několik obrovských trampolín, velké i menší lanové houpačky, podzemní chodby, ptačí městečko, minizoo, habrový labyrint s více než kilometrem cestiček, jehož stromy jsou natolik vysoké, že si ho užívají i dospěláci.“ Minout byste neměli ani zdejší dominantu – majestátní hrad s osmi věžemi a podzemními chodbami. Věže jsou v několika úrovních propojené schodišti, žebříky, můstky a skluzavkami a celý hrad tak funguje jako mohutná adrenalinová průlezka. Nechybí tu ani dlouhý tobogán, na kterém si užijete sešup až do podzemí.

K nepřehlédnutelným atrakcím Mirakula patří největší lanový park v republice. Je v několika úrovních, takže se tu můžete procházet v korunách stromů i pár decimetrů nad zemí. „ V letních měsících je hitem Vodní svět. Najdete ho kousek od vchodu do parku a kromě osvěžení tu najdete také zábavu a poučení. „Proto tu místo bazénů máme vodopád, jezírka, potůčky a říčky. Vodu, která jimi protéká, mohou děti pomocí hrází zastavovat anebo přesměrovat. Věděli jste například, jak vzniká mlha či že voda může téct i pozpátku a do kopce?“ popisuje Jiří Antoš. V další části „vodní oázy“ najdete třeba náhodně stříkající vodotrysky či brány s malými kyblíčky, které se plní vodou a převrhnout se na vás zrovna ve chvíli, kdy to nejméně čekáte.
Park Mirakulum

Pravidla soutěže:
Soutěž o rodinné vstupenky do Parku Mirakulum probíhá od pondělí 8. července do neděle 14. července 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají rodinnou vstupenku do Parku Mirakulum v Milovicích.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. července  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách parku Mirakulum
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !