Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o rodinné vstupenky na Farmu Blaník u Vlašimi

15.05. - 21.05. 2017 | Aktuální soutěže
Farma Blaník
















FARMA BLANÍK u Vlašimi


Už jste tam byli? Pokud ne, pospěšte si s objednáním víkendového nebo dlouhodobějšího prázdninového pobytu.

Největší atrakcí je „Podblanický ráj dětí a zábavy“ Farma-park. Jsou zde výběhy všech domácích zvířat, včetně mazlící zahrádky s kůzlaty a jehňaty. Pravidelně se tu konají křty zvířecích novorozenců, jízdy na ponících a oslech a dokonce svatby oslů! Kromě klasických atrakcí, jako jsou obří trampolína, lanovka, skluzavky, rýžoviště zlata a další, je tu řada zcela originálních prvků. Například chaloupky lesních skřítků na stromech, blanická jeskyňka s rytířským brněním a zbraněmi, keltský hrad se skokem do sena a lanovými mosty, myslivecký posed, odkud lze pozorovat divoká zvířata, tajuplný druid s laserovýma očima, slaměný hrad, večerní lampionové průvody za strašidelnými hejkaly, vyvolávání mátohy a další neobyčejné atrakce. Kromě toho mohou děti s rodiči absolvovat interaktivní hru Blanický desetiboj s bludištěm, házením šišek, hledání skřítkovských pokladů, hádání parohů, listů nebo pírek atd.
O prázdninách jsou pro děti navíc připraveny každodenní zábavné programy.

Na Farmě Blaník u Vlašimi se určitě nebudete nudit

a zažijete tu chvíle, které nelze zažít jinde.

Farma Blaník u Vlašimi




Pravidla soutěže:
Soutěž o rodinné vstupenky na FARMA BLANÍK probíhá od pondělí 15. května 2017 do neděle 21. května  2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. cena rodinná vstupenka na Farmu Blaník: 2 + 3Farma Blaník
2. cena rodinná vstupenka na Farmu Blaník: 2 + 2
3. cena rodinná vstupenka na Farmu Blaník: 2 + 1

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. května 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Farmy Blaník


Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !