Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o rodinné vstupenky na Stezku korunami stromů Krkonoše

21.08. - 27.08. 2017 | Aktuální soutěže
Stezka korunami stromů Krkonoše



















Stezka korunami stromů Krkonoše


Stezka korunami stromů Krkonoše je ideálním místem pro všechny milovníky přírody, českých hor a nevšedních zážitků. Návštěvníky čeká nejen příjemná procházka k vrcholkům stromů, ale vůbec poprvé si mohou prohlédnout také podzemní kořenovou část. V jeskyni o rozloze 150 m2 je pro ně připravena neobyčejná expozice, která je seznámí se životem v půdě. Z podzemí následně vystoupají po vyhlídkové věži až do výšky 45,5 metrů, odkud je čeká výhled na tři světové strany: jih, východ a západ.

Stezka korunami stromů KrkonošeNávštěvníci se dále mohou těšit i na tři didaktické zastávky se zajímavostmi o okolní přírodě. Vyznavači akční zábavy pak dozajista ocení také tři zábavní stanice, na nichž si mohou vyzkoušet například chůzi nad propastí ve výšce 24 metrů nad terénem. Hlavním adrenalinovým lákadlem je ale suchý tobogán v délce 80 metrů, který se vine uprostřed vyhlídkové věže.

Stezka korunami stromů Krkonoše myslí na všechny. V celé své délce je bezbariérová, takže si návštěvu mohou pohodlně užít i rodiny s kočárky nebo lidé na vozíčku. Otevřena je celoročně.


Pravidla soutěže:

Soutěž o rodinné vstupenky na Stezku korunami stromů Krkonoše probíhá od pondělí 21. srpna do neděle 27. srpna 2017.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá rodinnou vstupenku na Stezku korunami stromů Krkonoše.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 18. září 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Stezky korunami stromů Krkonoše
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík