Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o román Rivalka a cestopis 151 dní Pacifickou hřebenovkou

8.07. - 14.07. 2019 | Aktuální soutěže
Rivalka

























Rivalka

Charlotte Duckworthová


Helena je pracující žena bez práce a matka bez dítěte. Za svůj zničený život viní Ashley. Ale opravdu může Ashley za to, co se stalo? Když Helena přijímala Ashley do svého pracovního týmu, zuřivá ctižádost její nové kolegyně ji zarážela, ale zároveň jí imponovala. Společně vytvořily tandem snů a Helena byla na novou spolupracovnici pyšná – možná konečně našla chráněnkyni, jakou vždycky chtěla mít. Ale brzy pochopila, že Ashleyinu úsilí dostat se na vrchol nemůže nikdo a nic zabránit. Potom, co Helena otěhotněla, se všechno, čeho dosáhla poctivou prací, najednou ocitlo v ohrožení – a následky jsou pro ni zdrcující. Napínavý psychologický příběh o ctižádosti, ženské rivalitě i o tom, jak daleko je možné zajít, abyste získali to, po čem toužíte.
151 dní Pacifickou hřebenovkou


151 dní Pacifickou hřebenovkou

Dobrodružství Holky s bucket listem

Lucie Kutrová


Lucie je holka, která si plní přání, holka, která je odhodlaná jít za svým snem, a holka, která se rozhodla projít Pacific Crest Trail, dle spousty lidí nejnáročnější dálkovou pěší trasu na světě, vedoucí z Kalifornie přes Oregon a Washington až ke kanadským hranicím (4 300 km). A povedlo se jí to. A přežila to. A že to párkrát bylo o vlásek. A ve své knize nepíše jen o tom, jaké to bylo, jít bez přípravy divočinou, ale taky o tom, jak taková věc člověka změní. A že když se pro něco rozhodnete a zatnete zuby, dokážete všechno. A ještě se u toho hodně naučíte, dost se nasmějete, najdete pravá přátelství a možná i lásku.


Pravidla soutěže:
Soutěž o román Rivalka a cestopis 151 dní Pacifickou hřebenovkou probíhá od pondělí 8. července do neděle 14. července.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z výše uvedených knih: román Rivalka nebo cestopis 151 dní Pacifickou hřebenovkou.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. července  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Knižního klubu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !