Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Salus Floradix Tablety se železem a vitamíny

22.06. - 28.06. 2020 | Aktuální soutěže
SALUS
Salus Floradix Železo+



















K létu patří odpočinek a dovolené, které si chceme užít naplno. Skvělou prázdninovou výbavou se tak stávají Salus Tablety se železem a vitamíny, které obsahují hned několik látek, jež jsou cennými pomocníky v boji s únavou a vyčerpáním. Navíc nezaberou moc místa, takže se vám hravě vejdou do tašky na cesty. Na balení obsahující 84 tablet se může těšit pět výherců této soutěže.
Doplněk stravy
Salus Floradix Tablety

Předností doplňku stravy Salus Floradix Tablety se železem a vitamíny je komplexní složení. Najdete v něm železo a vitamíny B2, B6, B12 a C, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Zároveň mají na naše tělo blahodárný vliv i v dalších oblastech. Například železo příznivě působí na správnou tvorbu červených krvinek a hemoglobinu nebo na normální přenos kyslíku v těle. Důležité je i pro funkci imunitního systému. Vitamín C pak zvyšuje vstřebávání železa, což je užitečné pro využití tohoto cenného stopového prvku naším tělem. V přípravku nechybí ani extrakt ze sušené směsi bylin, například kopřivového listu, plodu fenyklu nebo špenátového listu.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Salus Floradix Tablety probíhá od pondělí 22. června do 28. června 2020.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá Salus Floradix Tablety se železem a vitamíny.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. června 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. července 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Salus Floradix
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !