Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o set ALPA Francovky a gely, krémy Arnika a Kostival

27.05. - 2.06. 2019 | Aktuální soutěže
masážní gely ALPA



















Legenda v novém


Alpa Francovka slaví 106 let. Oslavou její síly, oblíbenosti a spolehlivost jsou nové obaly vybraných výrobků.

Zlatá hvězda na nich je větší a září ještě nápadněji. Orientaci mezi výrobky ALPA usnadní také nové barevné odlišení podle bylin. Arnika má zelenou.
Arnika je chráněná bylina, jejíž účinky se odjakživa využívají v léčitelství.
Působí na celou řadu potíží a proto ji patří nezastupitelné místo v domácí lékárně.
Alpa využívá jejich účinků pro své mazání, které působí na pohybový aparát. Arnika pomáhá  při revmatických bolestech kloubů a stejně úspěšně uvolňuje svaly. Dokáže mírnit bolesti z přetížení, zvyšuje prokrvení, má desinfekční účinky a výrazně podporuje hojení. 

ALPA Francovka s arnikou ALPA
Je bylinný lihový roztok k vnějšímu použití. Pomáhá revitalizaci pohybového aparátu a tím pomáhá k udržení jeho výkonnosti. Ulevuje kloubům i namoženým svalům, prokrvuje je a snižuje únavu, když se cítíte jako rozlámaní. Alpa Francovka s arnikou má protizánětlivé a hojivé účinky, proto je vhodná pro ošetření drobných poranění. Cena: 23 Kč.

Masážní Alpa krém
s arnikou přináší okamžitý pocit úlevy a osvěžení svalům. Revitalizuje pohybový aparát a udržuje jeho výkonnost. Krém má čisté přírodní složení a je vhodným ošetřením pro tělo po námaze. Cena 28 Kč.

Pravidla soutěže:
Soutěž o set ALPA Francovky a gely, krémy Arnika a Kostival probíhá od pondělí 27. května do neděle 2. června 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: set ALPA Francovky a gely, krémy Arnika a Kostival, ručník a čelovka ALPA
2. místo: set ALPA Francovky a gely a čelovka ALPAALPA
3. místo: set ALPA Francovky a gely

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. června na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Alpa
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda