Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o sirup Immun44 pro správné fungování imunitního systému

17.12. - 23.12. 2018 | Aktuální soutěže

Immun44





Dobře vybaveni

v chladném ročním období


Skalní růže, rostlina Cistus incanus ssp. creticus je již od antických dob známa v přírodním lékařství pro své výborné vlastnosti. Extrakt z této rostliny je komplexní směsí takzvaných polyfenolů. Ve vhodném dávkování a v kombinaci s vitamíny, minerálními látkami a stopovými prvky slouží podle imunologických potřeb k zásobování imunitního systému. Doplněk stravy Immun44® v kapslích a sirupu pro děti obsahuje vedle 44 vitálních látek také tento extrakt ze skalní růže.

Immun44









Test potvrzuje: 44 vitálních látek jako optimální imunitní štít


Komplexní imunitní složení bylo testováno i na zaměstnancích nemocnice (lékařky, ošetřovatelský personál). Již po 3 měsíčním užívání přípravku Immun44® se u osob projevil o 50 % snížený počet dní absence v práci oproti osobám, které užívaly pouze placebo. U skupiny užívající Immun44® byla navíc doba trvání imunitních infekcí přibližně o polovinu kratší. Test tak mohl jasně a objektivně potvrdit, jak důležité je si svůj imunitní systém včas „nabít“ a připravit, aby byl člověk odolnější vůči choroboplodným zárodkům citlivým na přípravek Immun44®.

Pro příjemně a klidně prožité dny v chřipkovém období nyní lékárny nabízejí rostlinný přípravek Immun44® (doplněk stravy) ve formě kapslí nebo sirupu. Volně k dostání pouze v lékárnách bez lékařského receptu.


Pravidla soutěže:
Soutěž o sirup Immun44® probíhá od pondělí 17. prosince do neděle 23. prosince.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá Immun44® sirup - Preparát pro normální fungování imunitního systému v hodnotě 450 Kč.Immun44 od Vegall Pharma



Vyhodnocení soutěže proběhne dne  24. prosince  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. ledna 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu najdete na stránkách Immun44®
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek