Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Slimax Lady s opuncií pro efektivní hubnutí!

13.04. - 19.04. 2020 | Aktuální soutěže

Slimax Lady





















Recept na efektivní hubnutí ve zralém věku


Pokud už vám není dvacet, ale ani třicet, možná jste na vlastní kůži zjistila, že za každým shozeným kilem stojí náhle mnohem větší odhodlání i disciplína než dřív. Metabolizmus se totiž s rostoucím věkem přirozeně zpomaluje, a s tím je potřeba při hubnutí počítat.
Jestliže vám ve dvaceti rychlé spalování nějaký ten dortík bez problémů odpustilo a ve třiceti jste jej snadno spálila svižnou procházkou, nyní možná zjišťujete, že eliminace vlivu zákusku na vaši postavu vyžaduje nejen zvýšenou míru pohybu, ale také pár dní odlehčeného jídelníčku.Slimax Lady

Nevěšte hlavu, existují možnosti, jak efektivně hubnout i ve zralém věku. Rozhodně se vyplatí zařadit do jídelníčku vlákninu. Vyzkoušejte například konjak neboli glukomannan, který v žaludku zvětšuje svůj objem až 200x, omezuje tak hlad a prodlužuje pocit sytosti. Vyplatí se vsadit také na opuncii, která nastartuje váš metabolizmus a omezí kalorický příjem z potravin.

Zkuste hubnutí podpořit doplňkem stravy Slimax Lady s glukomannanem a opuncií pro efektivní hubnutí a lněnou vlákninou stabilizující hormonální hladinu v průběhu menopauzy.



Pravidla soutěže:
Soutěž o doplněk stravy Slimax Lady probíhá od pondělí 13. dubna do 19. dubna.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá doplněk stravy Slimax Lady 50+ s glukomannanem a opuncií pro podporu hubnutí a lněnou vlákninou pro hormonální rovnováhu v průběhu menopauzy.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. dubna 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. května 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Slimax
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !