Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o šokující psychologický román Žárlivka

29.07. - 4.08. 2019 | Aktuální soutěže

Žárlivka


Šokující psychologický román s písní oscarové zpěvačky Markéty Irglové
Čeho všeho je chorobný žárlivec schopen, když ho obsese pohltí?


Renáta chorobně žárlí a je si toho dobře vědoma. Zvítězit nad obsesemi, které ovládají celý její život a rozkládají jí myšlení, ale nedokáže. Co je realita a co klam? Komu může věřit a kdo s ní nehraje fér? Když už si myslí, že se ocitla na dně, uslyší píseň zahranou na piano jejím tátou, nazpívanou neznámou ženou. Dno je zatím v nedohlednu. Vždy může být hůř.

Proč jí zpěvaččin hlas způsobuje taková muka, stejně jako mámě, rovněž chorobné žárlivce? Renáta se konečně dozvídá, jaké drama se událo mezi rodiči před více než dvaceti lety i jak to souvisí s tím, co sama prožívá a jak se chová. Její vlastní drama teprve začíná. Čeho všeho je chorobný žárlivec schopen, když ho obsese pohltí? Šokující psychologický román plný napětí, emocí i překvapivých zvratů. Součástí příběhu je také píseň, jejíž text složila a nazpívala oscarová zpěvačka Markéta Irglová.

ŽárlivkaO autorce knihy Žárlivka


Lenka Pastorčáková pochází z Orlové. Vystudovala Filozofickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a po absolutoriu působila jako reportérka (v ČTK, na TV Nova, TV Prima). Moderovala také ranní zpravodajství pořadu Snídaně s Novou a na televizi Prima politickou diskuzi Partie. V ČT připravovala reportáže do publicistického pořadu 168 hodin a byla nominována na dvě novinářské ceny. Během prezidentské volební kampaně v roce 2018 pracovala jako tisková mluvčí kandidáta Jiřího Drahoše. V současné době působí jako tisková mluvčí Zoo Praha.


Pravidla soutěže:
Soutěž o román Žárlivka probíhá od pondělí 29. července do neděle 4. srpna 2019. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají šokující psychologický román Žárlivka od Lenky Pastorčákové.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. srpna  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. srpna na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách knihy Žárlivka
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !