Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o speciální BABY born autosedačku pro panenku

8.10. - 14.10. 2018 | Aktuální soutěže

Baby Born sedačka




















BABY BORN SEDAČKA DO AUTA

– ABY HOLČIČKU A PANENKU NEROZDĚLILA ANI CESTA AUTEM


BABY born autosedačkaDokonalou výbavou pro panenku BABY born, kterou ocení všechny malé holčičky, se stane sedačka do auta od Zapf Creation. Speciální BABY born sedačka do auta je vyrobena na míru pro všechny panenky BABY born, tak, aby se do ní přesně vešly a holčičku od hraní s panenkou nerozdělila ani cesta autem. Sedačka do auta je laděna do růžové barvy, v níž skvěle vyniknou světlé a tmavé pruhy i motiv hvězdiček. Středová část sedačky je měkká a zároveň speciálně tvarovaná přímo dle tělíčka panenky.

Sedačka do auta BABY born disponuje rovněž bezpečnostními pásy, jako opravdová dětská sedačka a lze ji i snadno a rychle umístit do auta za pomoci klasického pásu. Holčička a panenka tak mohou během jízdy sedět v autě vedle sebe a nic už jim nebrání ve hraní a povídání, čímž dochází k rozvoji dětské představivosti a interakce. K dostání v každém dobrém hračkářství.


Pravidla soutěže:
Soutěž o speciální BABY born autosedačku probíhá od pondělí 8. října 2018  do neděle 14. října 2018.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá speciální BABY born autosedačku pro panenku.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. října  2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. listopadu 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách BABY born
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !