Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.05. 2024
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o společenské hry Dlouhý, Široký a Bystrozraký v retro stylu

26.03. - 1.04. 2018 | Aktuální soutěže

EFKO








Český výrobce deskových her a IGRÁČKA firma EFKO - karton, s.r.o. obnovila výrobu oblíbené společenské hry Dlouhý, Široký a Bystrozraký.

Ta nově přichází na trh v retro stylu, zákazníky velice oblíbeném. Zařadí se tak po boku hry retro Člověče, nezlob se, jejíž obnovená původní grafika zaznamenala vlnu nadšení.
Součástí hry jsou originální dřevěné postavičky Dlouhý, Široký, Bystrozraký, princ, princezna, černokněžník a dřevěné kostky, které již samy o sobě mohou být dětem hračkou.


Dlohý, Šroký a Bystrozraký



Nově pak přichází EFKO s edukativní hrou Vyprávěj. Také součástí této hry jsou dřevěné komponenty, tentokráte v podobě dřevěného průvodce, hlavní postavičky příběhů a velkých obrázkových dílků, které děti mohou skládat do různých příběhů.
Čtyři příběhy, čtyři témata, čtyři druhy zábavné hry Vyprávěj dětem zase rozšiřují slovní zásobu a probouzí v nich touhu neustále vymýšlet nové příběhy. Hra podporuje vedle slovní zásoby také vyjadřování.
Vyprávěj







Pravidla soutěže:
Soutěž o společenskou hru Dlouhý, Široký a Bystrozraký a edukativní hry Vyprávěj od společnosti EFKO probíhá od pondělí 26. března do neděle 1. dubna 2018.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1.-2. místo: společenská hry Dlouhý, Široký a Bystrozraký

3.-5. místo: edukativní hra Vyprávěj


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. dubna  2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 1. května 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách EFKO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !