Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o stelivo Asan Cat, WC Comfy a vibrující hračku pro kočky

16.01. - 22.01. 2017 | Aktuální soutěže
hračka ASAN












Asan – domov zvířat svěží na srdci nám leží


Život s kočkou v jedné domácnosti je obohacující, ale není to jen o mazlení a hraní si. Musíme pečovat o její pohodu a také o hygienu zvířátka i celé domácnosti. Tomu velkou měrou napomůže vhodně zvolené stelivo do kočičí toalety. stelivo ASAN CAT

Pro krátkosrsté kočky je ideálním řešením stelivo Asan Cat. Pro Vaši kočku můžete zvolit Asan Cat Pure s Lapur pachovým zámkem pro uzavření pachu ve stelivu nebo Asan Cat Fresh Blue s Fresh Power formulí pro okamžitou neutralizaci pachů. Oba druhy s maximální efektivitou absorbují vlhkost. Působí ode dna a povrch podestýlky tak zůstává stále suchý a pro zvířata příjemný na dotek tlapek. Nevytváří vlhké mazlavé bláto jako minerální stelivo, jehož stopy se těžko odstraňují z podlahových krytin. Využité stelivo můžete snadno zlikvidovat spláchnutím do toalety.

Asan Cat je bezpečný jak pro Vašeho mazlíčka, tak pro Vás a další členy domácnosti – je bez prachu a vzdušných alergenů, přidaných barviv a parfemace, takže je vhodné i pro chovatele alergiky a astmatiky. Stelivo Asan je také šetrné k životnímu prostředí – vzniká recyklací a je 100% rozložitelné.

Pravidla soutěže:
Soutěž o stelivo Asan Cat, WC Comfy a vibrující hračku pro kočky probíhá od pondělí 16. ledna 2017 do neděle 22. ledna 2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

ASAN

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají stelivo Asan Cat, WC Comfy a vibrující hračku pro kočky od společností ASAN.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. ledna  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. února 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách Asan Cat
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !