Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o trička, cestovní polštářky a tašky od CK FEDE

9.01. - 15.01. 2017 | Aktuální soutěže
CK FEDE














CK FEDE nabízí již více jak 23 let zájezdy do Itálie, Chorvatska, Řecka, Portugalska, na Maltu a dalších zemí. Za tu dobu realizovala desítky tisíc zájezdů a uspokojila statisíce zákazníků. V zimní sezóně se CK Fede specializuje na Itálii, kde pokrývá ty nejznámější oblasti jako Dolomity Superski, Skirama Dolomiti Adamello Brenta a AltaValtellina .

Zimní zájezdy jsou pořádány vlastní i autobusovou dopravou, kdy se klienti nemusí starat doslova o nic a jen si užívají hory a sníh. V soutěžní otázce je zmíněna jedna z nejoblíbenějších kapacit CK FEDE, která se nachází přímo na úpatí nejvyšší hory Dolomit - Marmolady (3343 m n.m.). Je to jedna z nejvýše položených ubytovacích kapacit, více jak 2000 m n.m. a okolí je doslova pohádkové.

V současném období CK FEDE nabízí jak zimní zájezdy v akcích last minute se slevami  ve výši až 50% >> zájezdy last minute, tak i letní zájezdy v akci fist minute se slevami 10% >> zájezdy first minute.

CK FEDE











Pravidla soutěže:
Soutěž o trička, cestovní polštářky a tašky od CK FEDE probíhá od pondělí 9. ledna do neděle 15. ledna 2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají Cestovní nafukovací polštářek Fede, tričko a tašku přes rameno od CK FEDE.

CK FEDE
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. ledna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. února 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.
 

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách CK FEDE
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !