Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o unikátní novinku Trio D-PanthenOl

27.03. - 2.04. 2017 | Aktuální soutěže
Trio D-PanthenOl
















ZADEČEK BEZ OPRUZENIN?

SEN VŠECH MAMINEK


Dětská pokožka je jiná, než pokožka dospělých. Je velmi tenká a jemná, protože není po narození ještě zcela vyvinutá a nemá tak dobře vyvinuté obranné mechanismy. Také proto citlivěji reaguje na negativní vnější vlivy a látky, se kterými přichází do styku a snadněji se podráždí.

Co platí na opruzeniny

Velmi častým problémem u kojenců, ale někdy i batolat jsou opruzeniny. Každý den je dětská pokožka vystavena teplu a vlhku v plínce, a proto se může zapařit a následným třením plenky a pohyby dítěte se kůže dále může poškodit. Proto je nutno dětskou pokožku chránit nejlépe ochranným krémem proti opruzeninám.

Šetrná péče o dětský zadeček je základ

Vsaďte na revoluční novinku z vaší lékárny Trio D-PanthenOl, který dlouhodobě chrání citlivou dětskou pokožku před dráždivým působením stolice a moči, vznikem opruzenin a zarudnutím zadečku. Jedinečnost přípravku je dána trojí silou účinných složek – 7 % D-panthenolu, oleje z vinné révy a extraktu ze světlíku lékařského, který společně s vitaminem E příznivě působí na podrážděnou pokožku. Vytváří na ní dlouhodobý ochranný film, jenž jemnou kůži zadečku zklidňuje a regeneruje. Trio D-PanthenOl je dermatologicky testován a je vhodný již od narození.
Trio D-PanthenOl

Pravidla soutěže:
Soutěž o unikátní novinku Trio D-PanthenOl probíhá od pondělí 27. března do neděle 2. dubna 2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Trio D-PanthenOL


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá unikátní novinku Trio D-PanthenOl 30+10 ml od nás jako DÁREK.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. dubna 2017 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. dubna na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách www.trioDpanthenOl.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice