Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o únorové knižní novinky vydavatelství Albatros media

24.02. - 1.03. 2020 | Aktuální soutěže
Tereza Ramba: DobroDruhům




















Tereza Ramba: DobroDruhům


Neplánujte cesty… prožijte je!
Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách. Ať už máte sami neklidného cestovatelského ducha, nebo radši jenom jezdíte prstem po mapě, Tereziny zážitky v kombinaci s autentickými fotografiemi a ilustracemi jsou natolik inspirující, že vás začnou svrbět pohorky. Ellie a její náhodné setkání


Ellie a její náhodné setkání

Hazel Prior

Láska čeká na těch nejnečekanějších místech. Dojemný příběh o náhodných setkáních, která mění životy.
Elliin život poklidně plyne. Má domov i manžela a je docela šťastná. I proto ji překvapí, když nalezne souznění s poněkud podivínským cizím mužem, který jí věnuje dárek a také nový pohled na život. Dan ve svém domku na vřesovišti vyrábí harfy a má pocit, že mu to stačí.


Naokraji propasti

Bernard Minier

Mrazivý thriller, po jehož přečtení budete chtít vyhodit váš smartphone. Mladá Francouzka Moira pracuje v oblasti nových technologií. Když se kvůli vývoji nového softwaru ocitne v digitálním gigantu Ming, má pocit, že ji někdo stále sleduje. Mezi zaměstnanci firmy rychle narůstá počet násilných úmrtí a Moira zjišťuje, že svoboda pod taktovkou algoritmů je pouze krutá iluze.


Matematika zločinu

Magdalena Sodomková

Napínavé reportážně-detektivní čtení, které se odehrává v českých soudních síních a vězeňských celách. A stále běží. V roce 2012 napsal reportérce Magdaleně Sodomkové z Asie cizí muž, že prchá před českou spravedlností. Verdikt podle něj nebyl spravedlivý, a to kvůli chybě soudního znalce přezdívaného matematik zločinu.
knihy Albatros media

Vulvou porodní asistentky

Alžběta Samková

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno
Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly. Co může udělat žena a jak probíhá prenatální péče? Zkrátka porod od A do Z.


Pravidla soutěže:
Soutěž o únorové knižní novinky vydavatelství Albatros media  probíhá od pondělí 24. února  do neděle 1. března 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z výše uvedených únorových knižních novinek vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. března 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. března 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vydavatelství  Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !