Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o únorové novinky od vydavatelství Albatros media

11.02. - 17.02. 2019 | Aktuální soutěže
Polévky ze Svatojánu






















Polévky ze Svatojánu

Eva Francová


Zeleninové polévky od Kuchařky ze Svatojánu.Zůstaň se mnou
Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality. Polévky z této knihy jsou chutné, plné zeleniny, luštěnin, obilovin i bylinek.


Zůstaň se mnou

Ayobami Adebayo


Světově oceňovaný román o touze po dítěti, zradě, naději a síle mateřských pout.
Yejide a Akin jsou milující manželé. Ani po čtyřech letech vztahu však Yejide nemůže otěhotnět. Zkusili všechno – odborná vyšetření, návštěvy léčitelů, svaté poutě, tanec s proroky i modlitby k Pánubohu. Yejide ale stále doufá v zázrak.

SestrySestry

Bernard Minier


Kriminalista Servaz se vrací ke svému prvnímu případu. Pátý díl bestsellerové série.
V květnu 1993 se začínající policista Martin Servaz účastní vyšetřování dvojnásobné vraždy. V lesích jsou nalezena těla dvou sester oděných v šatech k prvnímu svatému přijímání. Místo činu nápadně připomíná scénu z knihy Erika Langa, známého autora thrillerů, kterého se však nepodaří usvědčit.
Vzplanutí


Vzplanutí

Jiří Březina


Hromada popela byla ještě včera lidským tělem. Další případ poručíka Volfa.
Nadpřirozený jev, zvláštní shoda okolností, nebo rafinovaná snaha zničit důkazy? To je případ, nad kterým kroutí hlavou i vyšetřovatel požárů. Najít odpovědi rozhodně nebude snadné. Poručík Tomáš Volf na novém působišti v Praze mezi nové kolegy zrovna nezapadl a na složité vyšetřování je tak vlastně sám.



Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět

Jonas JonassonStojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět


Pokračování světového bestselleru Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel.
Přesně před rokem utekl stoletý Alan Karlsson z domova důchodců. Teď si se svým přítelem Juliem užívá života. Tedy až do chvíle, než se Julius rozhodne připravit Alanovi oslavu narozenin. Horkovzdušný balon, kterým si chtějí vyrazit, totiž odletí bez pilota a Alan s Juliem se ocitnou na širém moři. A když je zachrání severokorejská loď, pašující uran, je jasné, že několik významných politiků bude mít znovu plné ruce práce.


Pravidla soutěže:
Soutěž o únorové novinky od vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 11. února do 17. února 2019.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z knižních únorových novinek vydavatelství Albatros media.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. března 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď se dozvíte na stránkách Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !