Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o valentýnský balíček uzenin Schneider Selection

4.02. - 10.02. 2019 | Aktuální soutěže
Nenapadá vás originální dárek, kterým byste chtěli potěšit svou drahou milovanou polovičku na Valentýna?
Anglická slaina Schneider Selection







Což tak připravit klasickou vydatnou snídani nebo lehkou romantickou večeři, s lahůdkovou Anglickou slaninou Schneider Selection…zaručujeme vám opravdu vzrušující oslavu!
Slaninu zakoupíte v balení nakrájenou na plátky. Anglická slanina prémiové řady Schneider Selection obsahuje vysoký podíl masa a prodává se v balení 200 gramů za doporučenou cenu 39,90.

Oslavte Valentýna s dokonalým afrodiziakem:

Chřest v anglické slanině Schneider Selection s krevetami
Na 4 porce budeme potřebovatChřest v anglické slanině
20 ks zeleného chřestu
20 plátků anglické slaniny Schneider Selection
20 krevet
1 bio citrón

Tento recept je velice jednoduchý. Chřest, který se od nepaměti počítá mezi přírodní afrodiziaka, oloupeme a zabalíme do anglické slaniny Schneider Selection, ze které jsme předem odřízli kůži. Pečeme na grilu nebo na pánvi do zlatova. Ve vzniklém výpeku opečeme osolené krevety. Na hotový chřest navršíme krevety, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme nastrouhanou kůrou. Dobrou chuť.
Schneider Selection

Pravidla soutěže:
Soutěž o valentýnský balíček uzenin Schneider Selection probíhá od pondělí 4. února do 10. února 2019. 

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček uzenin Schneider Selection. Hodnota jednoho balíčku je 500 korun.


Jak na velké věci.czVyhodnocení soutěže proběhne dne 11. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. února 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď zjistíte na stránkách Schneider Selection
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !