Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Vánoční sady s kyselinou hyaluronovou v luxusní dárkové kazetě

25.11. - 1.12. 2019 | Aktuální soutěže

SynCare









Darujte krásu


Kvalitu pleti ovlivňuje genetický základ, složení stravy i celkové zdraví organismu stejně jako každodenní péče, kterou jí věnujeme.

Celou řadu nedokonalostí i problémů pokožky dnes dokáže korigovat  speciální kosmetická péče a vhodné  přípravky. Dermo kosmetické přípravky řeší nejen stárnutí pleti a jeho projevy, ale dokážou efektivně zmírnit také hraniční problémy pleti. Jako zásadní dnes odborníci spatřují péči nejen podle typu a stáří pokožky, ale především v závislosti na jejich individuálních potřebách.
Mezi přední výrobce dermo kosmetiky patří SynCare, jehož přípravky výstižně provází slogan Dotyk medicíny. Při vývoji nových výrobků SynCare úzce spolupracuje s předními dermatology a proto jeho přípravky dokážou podpořit nejen na krásu, ale současně zdraví pleti v celkové harmonii.
Přípravky SynCare obsahují přírodní látky jako je skvalan, rostlinné kmenové buňky, vitamíny, enzymy, retinol nebo kyselinu hyaluronovou (HA) i další, pokožce vlastní  komponenty.

Kyselina hyaluronová ( HA) je organická látka, která zajišťuje intenzivní hydrataci pokožky a  minimalizuje negativní působení volných radikálů. Její extrémně vysoké schopnosti vázat na sebe vodu využívá kosmetický průmysl při výrobě přípravků, určených pro péči o pokožku obličeje i těla. Používá se rovněž v estetické medicíně k výplním, v klasické medicíně hraje důležitou roli např. při léčbě kloubů.

Nachází uplatnění všude tam, kde v důsledku procesu stárnutí dochází k úbytku podkožní tukové tkáně. Během procesu stárnutí obsah kyseliny hyaluronové v kůži postupně klesá a tím pokožka ztrácí schopnost udržovat vodu, částečně vysychá a dochází ke změnám její struktury. Výsledkem je ztráta elasticity - pleť přestává být vypnutá a objevují se drobné i hlubší vrásky. HA dokáže tyto projevy zmírnit a pokožku viditelně omladit.

vánoční sada SynCare

Exkluzivní vánoční sada

SynCare přípravků

s kyselinou hyaluronovou.


Dárková krabička podtrhuje výjimečnost sady a dodává jí jedinečnost.

Sada obsahuje tyto kosmetické přípravky v nezmenšeném zákaznickém balení: Denní krém 100% kyselina hyaluronová 50 ml, Noční krém 100% kyselina hyaluronová 50 ml, Micelární čisticí voda s kyselinou hyaluronovou 150 ml.

NAVÍC ZDARMA K SADĚ OBDRŽÍTE VÁNOČNÍ DÁREK.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Vánoční sady s kyselinou hyaluronovou probíhá od pondělí 25. listopadu do neděle 1. prosince 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají Vánoční sadu SynCare s kyselinou hyaluronovou v luxusní dárkové kazetě

.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 17. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !