Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vlasovou kosmetiku LUNA - šampony a kopřivovou vodu

21.09. - 27.09. 2020 | Aktuální soutěže
Chcete mít zdravé a pevné vlasy?
Vsaďte na sílu bylin a přírodní složení.


Byliny Vám pomohou dát vlasům přirozenou péči a zlepšit jejich vzhled. Regeneraci zvládnou přirozenou cestou, vlasy posílí, dají jim pevnost, lesk, pomohou obnovit jejich strukturu.  
Proto v Alpě vsadili na jejich sílu. Vznikla tak bylinná řada šamponů a vlasových vod LUNA, která pečuje o vlasy přirozenou cestou. Jejich účinky potvrzují, že „méně znamená více“ a potěší vás nejen složením, ale také přátelskou cenou. Nyní jsou šampony LUNA v nových obalech s grafikou bylin. A je jen na Vás, kterou si vyberete.

Šampon LUNA s vůní heřmánku.


Ovlivňuje vůně naši celkovou pohodu? Určitě ano, může zklidnit nebo naopak povzbudit mysl nebo vyvolat příjemné pocity.  Bylinné složení a neutrální pH v kombinaci s krásnou vůní jsou přednosti heřmánkového šamponu Luna.
Obsahuje čisté výtažky z heřmánku a využívá jeho přirozených účinků. Regeneruje vlasy a současně zmírňuje problémy s vlasovou pokožkou. Reguluje nadměrnou tvorbu mazu, zklidňuje pokožku a snižuje tvorbu lupů. A co navíc?  Blonďaté vlasy doslova rozzáří – projasňuje barvu a dodá jim lesk.

Kopřivová voda LUNA dá vlasům pevnost a lesk.


Používáte drahé chemické stylingy a přitom se kvalita vašich vlasů zhoršuje?  Vyzkoušejte změnu a nechte vlasy růst a regenerovat!
Kopřivová voda Luna je stimulující bylinné tonikum pro podporu růstu a regenerace vlasů. Obsahuje čisté výtažky z kopřivy a využívá jejich přírodních účinků. Regeneruje vlasy od kořínků po konečky a současně zklidňuje a prokrvuje vlasovou pokožku. Tak zabraňuje maštění vlasů i tvorbě lupů.
LUNA šampony a voda

Pravidla soutěže:
Soutěž o vlasovou kosmetiku LUNA probíhá od pondělí 21. září do 27. září 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá vlasovou kosmetiku LUNA - kopřivový šampon, heřmánkový šampon a kopřivovou vodu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. září 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vlasové kosmetiky LUNA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !