Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vouchery v hodnotě 1 000 Kč na nákup v jakémkoliv hypermarketu Globus

14.08. - 20.08. 2017 | Aktuální soutěže
Globus




















Výbavu pro každé školní dobrodružství pořídíte v Globusu


Od poloviny srpna tradičně mnozí z rodičů řeší výbavu pro své školáky. Nezbývá tedy než nasadit „tretry“ a vyběhnout na nákupní maraton. Nebo v klidu a pohodlí navštívit kterýkoli z hypermarketů Globus, kde jsou pečlivě připraveni s širokou nabídkou kvalitního školního vybavení.


Globus- školní batoh StilPořiďte pro vašeho školáka kvalitní školní výbavu v Globusu – od ergonomického batůžku Stil po přezůvky. Vše seženete za dobrou cenu, ať už sáhnete po klasice, nebo limitovaných edicích, jako je například Ledové království, Mimoni, Cars či kolekce s Jaromírem Jágrem a jeho ikonickým číslem 68.


Náš TIP: Anatomický batoh Stil je kvalitní, ergonomicky tvarovaný odlehčený školní batoh, který je vybaven reflexními prvky a anatomicky tvarovanými zády s pevnou konstrukcí. Vnitřek batohu se skládá ze tří prostorných komor opatřených pevnými zipy a přední kapsy pro uložení drobných předmětů.
Batoh Stil navíc má hrudní pás pro optimální rozložení zátěže na zádech s možností nastavení popruhů dle výšky dítěte. Při celkových rozměrech 390 x 320 x 220 mm váží batoh pouhých 0,6 kg.

Čtěte také článek:
Zpátky do školy: v Globusu najdete komplet školní vybavení na jednom místě


Pravidla soutěže:
Soutěž o vouchery na nákup v hypermarketu Globus probíhá od pondělí 14. srpna do neděle 20. srpna 2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají voucher v hodnotě 1 000 Kč na nákup v jakémkoliv hypermarketu Globus.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. září 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách hypermarketu Globus
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle