Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky do dětských zábavních parků resortu Dolní Morava

28.05. - 3.06. 2018 | Aktuální soutěže
Obří mamut













Seznamte se s největším mamutem na světě, který zabaví děti na celé hodiny!


Tuto novou atrakci v horském resortu Dolní Morava opravdu nepřehlédnete.
Obří mamut, který v sobě skrývá dvě patra zábavy pro děti, je se svou výškou 13 metrů a délkou přes 31 metrů největším svého druhu na světě. Nový obyvatel Dolní Moravy spojuje dva zábavní dětské parky a nenechá malé dobrodruhy ani na vteřinu nudit.

Obří mamut v Dolné MoravěOriginální a interaktivní atrakce ukazuje v prvním patře střípky z mamutího života. Poučení má hravou formu, takže si děti ani nevšimnou, že se něco nového naučily. Skrze nohy pak mohou objevitelé vystoupat do druhého patra, v němž se ocitnou v pralese plném zábavy. Čeká je tu cesta s hravými překážkami, lanový šplhací komín, lezecká stěna, šplhací tunel s gumovými pásy, ale taky liány nebo jeskyně, z níž se ozývá mamutí řev. Hrací prales zanechá v dětech nadšení z pohybu a radost z objevování. Sloní porci dobrodružství doplňuje cesta chobotem ven. V mamutím chobotu se totiž ukrývá 24 metrů dlouhý tobogán. Na děti čeká pořádné řádění, ale není třeba se obávat. Atrakce byla navržena tak, aby odpovídala přísným bezpečnostním normám.

A co až se děti mamuta nasytí?

Řešení leží přímo pod nosem - dětské zábavní parky Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park, Pískový svět a Dětský park Amálka. Je však potřeba uvést varování: svoje ratolesti odtud budete muset vylákat, jinak je z parků nedostanete. Možná je přivábíte na Stezku v oblacích, která se tyčí ve výšce 1116 metrů nad Dolní Moravou. Anebo je přitáhnou nabité animační programy ve wellness hotelu Vista. Ty můžou koneckonců využít i dospělí - jen je jim místo heren určená řada skvělých wellness programů. Mamutí zábavy si tak nakonec užijí všichni. Další tipy, kam vyrazit, jak si naplánovat svůj pobyt, informace o cenách a otevíracích dobách najdete na webu www.dolnimorava.cz a www.hotel-dolnimorava.cz


Pravidla soutěže:
Soutěž o rodinné vstupenky do dětských zábavních parků resortu Dolní Morava probíhá od pondělí 28. května do neděle 3. června 2018.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají rodinný vstup do všech zábavných parků resortu Dolní Morava: Obří mamut, Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park a Pískový svět.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. června 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 28. června 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu najdete na stránkách resortu Dolní Morava
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle