Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky do Divadla Kalich na muzikál Srdcový král

22.05. - 28.05. 2017 | Aktuální soutěže
Srdcový král


















SRDCOVÝ KRÁL


William Shakespeare a Elvis Presley se vzácně scházejí v broadwayském muzikálu All Shook Up, který má svou českou premiéru pod názvem SRDCOVÝ KRÁL 21. září 2016. Uvedení na tuzemskou scénu podpoří také vydání alba písní z muzikálu v interpretaci herců Divadla Kalich.

Do scénáře se vešlo celkem 24 Presleyho slavných písní, včetně Jailhouse Rock, Blue Suede Shoes, Don’t Be Cruel, Love Me Tender, Heartbreak Hotel, A Little Less Conversation nebo Hound Dog.



Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na muzikál SRDCOVÝ KRÁL probíhá od pondělí 22. května do neděle 28. května 2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na muzikál SRDCOVÝ KRÁL do Divadla Kalich, termín 16.6.2017


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 5. června 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.

POZOR - sleva 100 Kč na představení v Divadle Kalich


Tento unikátní kód  DK170617 můžete uplatnit na jakékoli představení muzikálů Srdcový král a Atlantida do konce června 2017. Uplatnění kódu lze provést v pokladně Divadla Kalich nebo při on-line nákupu na stránkách Divadla Kalich










Nápovědu hledejte na stránkách Divadla Kalich
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice