Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky hit světových jevišť Podivný případ se psem

20.08. - 26.08. 2018 | Aktuální soutěže
Podivný případ se psem















Podivný případ se psem


Na pražskou divadelní scénu vstoupil velký hit současných světových jevišť s názvem Podivný případ se psem. Hlavní hrdina tohoto knižního bestselleru Marka Haddona i cenami ověnčené dramatizace z pera uznávaného dramatika Simona Stephense je mladý Christopher. Matematický génius, ale také autista, který příliš nerozumí okolnímu světu ani lidem, nerad opouští svůj byt a nesnáší, když se ho někdo dotýká. Během zdánlivě nevinného vyšetřování detektivního případu ze sousedství rozkryje docela jinou záhadu – která mu zásadně promluví do života.

Románu se prodalo přes 2 miliony výtisků, byl zvolen knihou roku 2003 v rámci prestižní Whitbreadovy ceny, jeho dramatizovaná verze se stala divadelní senzací v londýnském West Endu, kde získala 7 Cen Laurence Oliviera včetně trofeje pro nejlepší hru roku, i na newyorské Broadwayi, na níž byla odměněna 5 cenami Tony (divadelní obdoba Oscarů), opět včetně ceny pro nejlepší hru.



Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky do Divadla Kalich na představení Podivný případ se psem probíhá od pondělí 20. srpna do neděle 26. srpna 2018.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, vyhrávají 2 vstupenky do Divadla Kalich na představení Podivný případ se psem.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. srpna 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. srpna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách Divadla Kalich
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka