Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na koncert fenomenálního italského hudebního tria IL VOLO

29.10. - 4.11. 2018 | Aktuální soutěže

IL VOLO














IL VOLO

NOTTE MAGICA

A TRIBUTE TO THE THREE TENORS


Fenomenální italské hudební trio
Nejúspěšnější hudební skupina crossover žánru


Zpívali papeži Františkovi, zpívali s Barbrou Streisand, Placidem Domingem či Anastaciou, teď zazpívají Vám i s Vámi.

Úchvatné hity:
Grande Amore, O Sole Mio, Il Mondo, L’Amore Si Muove a další, boří hranice mezi hudebními žánry.

Gianluca Ginoble (baryton), Piero Barone a Ignazio Boschetto (tenory) založili v roce 2009 hudební trio s názvem IL VOLO, jehož uměleckým vzorem byli legendární Tři tenoři (Pavarotti, Domingo, Carreras). Dnes Il Volo spojuje svět klasických oper a vážné hudby s lehčími prvky tak dobře, že je skupina považována za jednoho z nejvýznamnějších představitelů žánru crossover.  Není to náhoda. Mladí zpěváci jsou odvážní, ale současně nezapomínají na své klasické kořeny, jejich interpretace skladeb jsou velmi moderní, protkané skvělým stylem a energií.

Členové skupiny Il Volo se, navzdory jejich mladému věku, mohou pochlubit velmi úspěšnou kariérou. Jejich Youtube videa dosáhla stovky milionů zobrazení a jejich popularita je srovnatelná se světovými popovými hvězdami. Dosud vydali čtyři studiová alba a odehráli nespočet koncertů. V roce 2014 získali cenu „Nejlepší skupina roku“ v kategorii nejlepší album latinsko-americké hudby „El Pulso Social“. V roce 2015 se zúčastnili tradičního festivalu San Remo Song, kde získali hlavní cenu.



Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na pražský koncert fenomenálního italského hudebního tria IL VOLO probíhá od pondělí 29. října do neděle 4. listopadu 2018.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na pražský koncert fenomenálního italského hudebního tria IL VOLO.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 29. listopadu 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách hudebního tria IL VOLO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !