Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na letní představení muzikálu MAMMA MIA!

5.06. - 11.06. 2017 | Aktuální soutěže
muzikál Mamma Mia !


















MAMMA MIA! Jeden z nejúspěšnějších světových muzikálů založený na písních skupiny ABBA v jedinečné české verzi, kterou v Kongresovém centru Praha vidělo přes 280.000 diváků, se v létě vrací pouze na jeden měsíc uvádění.

Těšit se můžete na největší hity jako Super Trouper, Chiquitita, Money Money Money, The Winner Takes It All, I Have A Dream, Our Last Summer, Dancing Queen nebo Mamma Mia v českém překladu a s texty Adama Nováka.

MAMMA MIA! je doslova zahraničním fenoménem. Muzikál měl premiéru v Londýně v dubnu 1999 a ihned se z něj stal divácký hit. Uvedl se ve více než 270 městech po celém světě, vidělo ho 54 miliónů diváků a vydělal přes 2 miliardy dolarů. Velký úspěch oslavila také filmová verze z roku 2008, ve které hrály ty největší filmové hvězdy jako Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Amanda Seyfried nebo Julie Walters.

Samozřejmostí je živý orchestr, velkolepá výprava a obsazení nejznámějších českých umělců jako jsou Helena VONDRÁČKOVÁ, Alena ANTALOVÁ, Daniela ŠINKOROVÁ, Leona MACHÁLKOVÁ, Jiří LANGMAJER,  Roman VOJTEK, Hana HOLIŠOVÁ, Ivana KOROLOVÁ, Petra VRASPÍROVÁ, David GRÁNSKÝ,  Tomáš SMIČKA,  Petr KOTVALD, Pavel VÍTEK, Tomáš TRAPL, Petr KOLÁŘ Radka FIŠAROVÁ, Adéla GONDÍKOVÁ, Olga LOUNOVÁ, Michaela NOSKOVÁ a mnoho dalších. To vše pod taktovkou ostříleného českého režiséra Antonína Procházky.

LETNÍ UVEDENÍ MUZIKÁLU MAMMA MIA! V DIVADLE HYBERNIA

POUZE 32 PŘEDSTAVENÍ, DENNĚ OD 13.7. DO 13.8.2017

muzikál Mamma Mia !

Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na letní představení muzikálu MAMMA MIA! probíhá od pondělí 5. června do neděle 11. června 2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na letní vybrané představení muzikálu MAMMA MIA!


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou po výběru termínu výhercům doručeny nejpozději do 3. července 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách muzikálu MAMMA MIA!
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !