Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na největší festival bylinek v Otevřené zahradě Brno

26.08. - 1.09. 2019 | Aktuální soutěže
Festival Aromaterapie & Bylinky 2019












Přivoňte k Festivalu Aromaterapie & Bylinky!

 
Přírodní kosmetika, bylinné čajové směsi, éterické oleje, vykuřovadla, léčivá pesta a sirupy, domácí tinktury a další voňavá lákadla budete moci na vlastní nos ozkoušet v neděli 8. 9. v Otevřené zahradě v Brně. Koná se tu nejvetší setkání fanoušků léčivých rostlin v republice - Festival Aromaterapie & Bylinky. Těšit se můžete na workshopy, přednášky, ukázky masáží, aromajarmark, bylinkovou gastrozónu a pro nejmenší návštěvníky budou připraveny dětské dílničky.
 
Festivalový program nabízí více než dvacet workshopů, které poběží na čtyřech místech současně. Na své si přijdou ti, kteří se chtějí učit vyrábět domácí kosmetiku, bylinné tinktury, netradiční dobroty z léčivých rostlin nebo vlastní vůně. Několik přednášek se věnuje ženskému zdraví a bylinám, kterými můžete léčit potíže s močovým měchýřem nebo kterými si můžete ulevit v těhotenství a při porodu. Řeč bude i o správném sběru, sušení a zpracování léčivých rostlin a dozvíte se i, které jedlé plevely mohou zpestřit váš jídelníček. Zkušení bylináři a aromaterapeuti vám v poradnách budou poskytovat tipy na vaše konkrétní potíže.
Festival Aromaterapie & Bylinky




Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na Festival Aromaterapie & Bylinky probíhá od pondělí 26. srpna do neděle 1. září 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na největší festival bylinek v Otevřené zahradě Brno, který se koná 8. září.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 5. září na emailovou adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Festivalu Aromaterapie & Bylinky
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !