Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na novou romantickou love story muzikál ROCKY

20.02. - 26.02. 2017 | Aktuální soutěže
muzikál Rocky

















Muzikál ROCKY na motivy kultovního filmu se Sylvesterem Stallonem, vstoupí na scénu Kongresového centra Praha 3. března 2017. Legendární příběh o životní šanci a osudové lásce produkuje tým úspěšné české verze Mamma Mia! ve spolupráci se Stage Entertainment. V hlavní roli se budou alternovat Kryštof Michal, Jan Kříž a Peter O. Pecha. V dalších rolích se představí Hana Holišová, Milan Šteindler, Vojtěch Bernatský, Robert Záruba, Markéta Procházková, Roman Vojtek nebo Michaela Nosková.

Muzikál ROCKY odstartuje 3. března 2017

Oscarem oceněný příběh s Kryštofem Michalem v hlavní roli


Rocky je strhující příběh outsidera, který dostal šanci a zvítězil sám nad sebou. Předlohou k muzikálové verzi se stal Oscarem oceněný nejlepší film roku 1976, jenž odstartoval kariéru Sylvestera Stalloneho. „Jsem nadšený, že se můj původní příběh bude odehrávat na velkém jevišti,“ prohlásil Stallone na světové premiéře muzikálu Rocky v Hamburku. „Příběh Rocky je velmi podobný mému životu – začínal jsem s ničím a den co den bojoval o role a uznání. Svoje pocity jsem dal do těla boxera, aniž bych měl tušení, že milióny lidí na celém světě to prožívají stejně,“ vysvětlil herec a autor scénáře, který se díky Rockymu stal globální hvězdou.

Více na webových stránkách muzikálu Rocky



Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na nový Muzikál ROCKY probíhá od pondělí 20. února do neděle 26. února 2017.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na nový Muzikál ROCKY, který odstartuje 3. března 2017 v Kongresovém centru Praha.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. února 2017 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. března 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Muzikálu ROCKY
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle