Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na pohádkový muzikál Alenka v kraji zázraků

11.02. - 17.02. 2019 | Aktuální soutěže

Alenka v kraji zázraků








Diváci si vyžádali Alenku zpět !

Od března se to stane ...


Kolik královen je potřeba, aby byl příběh zajímavý, poučný a také tou správnou pohádkou? To se asi nedá přesně určit. V muzikálu Alenka v kraji zázraků najdeme hned tři - Bílou, Černou a Srdcovou královnu. Která z nich je hodná, zlá, krutá, odvážná, laskavá či moudrá musíte v Divadle Hybernia posoudit sami.

Bílou ztvárňuje v Alence úžasná Michaela Kuklová a to exkluzivně ve všech šesti letošních představeních. Černou Jana Zenáhlíková či Michaela Nosková a Srdcovou potom Martina Pártlová či Michaela Zemánková.
Alenka skončila slavnostní derniérou 26. listopadu 2017. Diváci se s tímto muzikálem loučili jen neradi. Nevíme, zda se jim líbí skvělé herecké obsazení, hudba Vašo Patejdla, nebo úchvatný příběh napsaný na základě známé předlohy manžely Pixovými.

Alenka v kraji zázraků je moderní, aktuální a oslovuje malé i velké diváky. „Jsme moc rádi, že se Alenka vrátí, už jsme ji viděli několikrát, ale půjdeme na ni opět, dcera ji prostě miluje“, říká paní Markéta po představení Sněhové královny.



Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na pohádkový muzikál Alenka v kraji zázraků probíhá od pondělí 11. února do 17. února 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na pohádkový muzikál Alenka v kraji zázraků.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výherci si vyberou termín představení, na který jim budou vstupenky rezervovány.


Správnou odpověď najdete na stránkách 
muzikál Alenka v kraji zázraků
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !