Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na veletrhy CESTY DŘEVA, FOR PASIV a STŘECHY PRAHA

23.01. - 29.01. 2017 | Aktuální soutěže
veletrh For Pasiv












Zajímáte se o pasivní domy nebo dřevostavby?


Navštivte PVA EXPO PRAHA


V první polovině února se uskuteční veletrhy FOR PASIV a CESTY DŘEVA, na kterých představí vystavovatelé nízkoenergetické a pasivní domy, sruby, roubenky a montované domy.  Pro návštěvníky je připravený bohatý doprovodný program. Veletrh se uskuteční ve dnech 9. – 11. února 2017 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Dodavatelé dřevostaveb jako jsou sruby, roubenky a montované domy se představí na letošním veletrhu CESTY DŘEVA. Kromě zajímavých informací od vystavovatelů, přednášek, seminářů a poradenských center je pro návštěvníky připravený zajímavý doprovodný program. Přímo v jedné z hal vyroste roubený dům díky projektu ROUBENKA NAŽIVO. Postaví ji studenti Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy Volyně.

Ti, co se chtějí dozvědět maximum o nízkoenergetických a pasivních domech, by si neměli nechat ujít další ročník veletrhu FOR PASIV. Na něm se představí desítky společností, které se nízkoenergetickými a pasivními domy zabývají. Hlavním tématem letošního roku je život v pasivním domě a řízené větrání. Na výstavišti bude otevřené bezplatné poradenské centrum, které vznikne ve spolupráci s CENTREM PASIVNÍHO DOMU. Odborníci poradí a odpoví na dotazy spojené se stavbou domu, výběrem vhodné technologie a materiálu nebo se získáním dotací a dostupného financování. Zástupci Státního fondu životního prostředí vystoupí na přednášce, na které budou návštěvníky informovat o možnosti získání dotací z programu Nová zelená úsporám. Každý den na veletrhu zazní zkušeností majitelů, architektů, projektantů a stavebních firem, kteří mají s pasivními a nízkoenergetickými domy zkušenost. V rámci veletrhu se uskuteční slavnostní vyhlášení soutěže PASIVNÍ DŮM 2016, kde budou oceněny nejzajímavější pasivní domy a domy s velmi nízkou spotřebou energie na území České republiky.

Informace naleznete na webových stránkách www.forpasiv.cz a www.cestydreva.cz
veletrh FOR PASIV














 
Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky veletrhy CESTY DŘEVA, FOR PASIV a STŘECHY PRAHA probíhá od pondělí 23. ledna do neděle 29. ledna.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá 2 vstupenky na veletrhy CESTY DŘEVA, FOR PASIV a STŘECHY PRAHA.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. ledna  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 9. února 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách veletrhu FOR PASIV
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !