Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na Velkou swingovou noc do Klubu Lávka

30.09. - 6.10. 2019 | Aktuální soutěže
Klub Lávka - Velká swingová noc


















Velkolepá show Jiřího Vejdělka baví publikum napříč republikou


velkolepá show v režii Jiřího Vejdělka se opět po letní pauze vrací pravidelně do pražského hudebního klubu Lávka. Vystoupení, kde zazní celá řada skvělých aranží, které napsal kapelník Petr Kroutil, se na Lávce uskuteční v neděli 20. října v 19.30. Celým vystoupením návštěvníky provede výše zmíněný režisér, který se na pódiu s muzikanty mění k nepoznání, tančí a baví diváky od první vteřiny až do zaznění posledního tónu.

Dech beroucí hudební show umožní divákům nahlédnout do doby, kdy jazz a swing byl ještě v plenkách. Dobové kostýmy a hudební nástroje dodají celému vystoupení na pravdivosti. Pod taktovkou zkušeného hudebníka Petra Kroutila, který show také uvádí, zpívá a hraje na saxofon a klarinet, se Lucerna ponoří do doby první republiky a vy si budete připadat jako byste byli součástí filmu Velký Gatsby. Díky krásným zpěvačkám z tria Hot sisters, které se nebojí zabloudit do více než sto let starých vod, ale zároveň zakomponovat do hudby moderní prvky jako např. beatbox se stane tato show nezapomenutelným zážitkem pro celou rodinu.

Big band
se kromě vlastní tvorby zaměřuje na covery slavných moderních písní. Za zmínku stoj například hit Counting Stars od OneRepublic, písně Michaela Jacksona, Pharrella Williamse nebo Justina Timberlaka. Velmi podařené jsou také swingové covery českých skladeb, kam se řadí například píseň Pražákům, těm je tu Hej od Pražského výběru, písně od skupiny Kabát, Xindla X a dalších. Novinkou, na kterou se mohou těšit návštěvníci koncertu v Lucerně je cover písně Známka panku od kapely Visací zámek.
Velká swingová noc



Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na Velkou swingovou noc do Klubu Lávka probíhá od pondělí 30. září do neděle 6. října 2019. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na Velkou swingovou noc do Klubu Lávka na neděli 20. října.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. října a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Po ukončení soutěže budou výherci informováni o způsobu převzetí vstupenek.


Nápovědu najdete na stránkách Velké swingové noci
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !