Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na velkovýpravný muzikál ALENKA V KRAJI ZÁZRAKŮ

18.09. - 24.09. 2017 | Aktuální soutěže
Alenka v kraji zázraků













Muzikál Alenka v kraji zázraků zahájí sezonu 24. září 2017. Známy příběh, ve kterém najdeme hned 3 královny, Bílého králíka a samozřejmě Alenku, je aktuální i pro dnešní dobu. Rodiče nemají čas na svoji dcerku a ta najde zábavu, velká dobrodružství i ponaučení v kraji za zrcadlem.

V muzikálu exceluji hvězdní herci, zpěváci i skvělí tanečníci: Michaela Kuklová, Dagmar Patrasová, Anička Slováčková, David Gránský, Bořek Slezáček, Michaela Nosková, Jana Zenáhlíková, Ernesto Čekan, Petr Macháček a další. V dětských rolích potom Kateřina Průšová, Tereza Neradová, Filip Vlastník nebo Matyáš Kožíšek. Alenka odehraje na podzim posledních 12 představení a pak uvolní prostor pro další muzikály.


ALENKA V KRAJI ZÁZRAKŮMuzikál Alenka v kraji zázraků je nejen velká pohádková podívaná, ale podle ohlasů a zákulisních informací působí také jako terapie manželských a rodinných vztahů. Je totiž lepší se, dříve než k psychologovi, vydat se pražského Divadla Hybernia. Za dobu uvádění nedošlo minimálně k pěti rozvodům, o kterých máme od naších diváků doložené informace - manželé po zhlédnutí Alenky přestali uvažovat o rozvodu či dokonce zastavili svá rozvodová řízení.

Muzikál Alenka v kraji zázraků však působí nejen jako terapie, ale i jako prevence. Pokud u vás všechno klape, pak se přijďte do Divadla Hybernia jen pobavit a ujistit, že je všechno v nejlepším pořádku. Pokud nefunguje, pak se přijďte podívat, jak mnohdy stačí jen málo, aby se všechno změnilo k dobrému. Dokonce i jedna nejmenovaná představitelka jedné nejmenované role se po několika představeních vrátila ke svému manželovi. A žijí spolu dodnes … jako v pohádce …




Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na muzikál  Alenka v kraji zázraků probíhá od pondělí 18. září 2017 do neděle 24. září 2017.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na muzikál  Alenka v kraji zázraků ve vybraném termínu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. října 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách muzikálu Alenka v kraji zázraků
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka