Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o zábavně edukativní knihu Příběhy z písku

21.09. - 27.09. 2020 | Aktuální soutěže

Příběhy z písku











Příběhy z písku

Vendulka Březovská


Kniha Příběhy z písku je výjimečná tím, že spolu s hrdinou Lukym a jeho pejskem Ušáčkem malí čtenáři a čtenářky objeví kouzlo jižního Španělska, dozví se zábavnou formou o jeho kultuře, přírodě, zvířatech i jídle, přičemž se naučí i některá španělská slovíčka, díky kterým pro ně bude hračka skamarádit se na písku na španělských plážích s místními dětmi.

Příběhy z písku autorky Vendulky BřezovskéNebude chybět zábavná lekce abecedy nebo počítání, aby si malí návštěvníci Španělska mohli říct, kolik kopečků zmrzliny chtějí. Naučí se nejen o španělských městech, Pablu Picassovi, jejich dobrůtkách tapas, ale také to, jak se seznámit s novými španělskými kamarády. Také jak vypadá běžný den ve Španělsku nebo jak to chodí u nich ve škole. Věděli jste třeba, že španělští školáci mají v létě prázdniny tři měsíce, velikonoční prázdniny 11 dnů, každý kraj má svůj svátek, takže se Španělích říká, že jsou častěji doma než ve škole! A dostávají známky od 1 do 10. Však si přečtěte Příběh z písku a vše se dozvíte!

Kniha Příběhy z písku obsahuje devět příběhů. Ty jsou inspirované autorčiným každodenním životem na jihu Španělska a každá kapitola je něčím zajímavá. Kniha Příběhy z písku je nejen zábavná, ale také edukativní. Je o dobrodružství, poznání nových zvyků a zajímavých míst. Hrdina Luky je zvídavý bystrý kluk, který je v partě oblíbený. Má rád dobrodružství, rád cestuje a učí se novým věcem. I když se mu sem tam povede nějaká lumpárna, vždycky se z ní poučí. Jeho největším parťákem je pejsek rasy Podenco, který se jmenuje Ušák. Mimochodem tato rasa je jedna z nejstarších na světě, je znázorněna i v egyptských pyramidách.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinku Příběhy z písku probíhá od pondělí 21. září do 27. září 2020.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá zábavně edukativní knihu Příběhy z písku autorky Vendulky Březovské.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. září 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách knihy Příběhy z písku
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj