Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o zábavnou i užitečnou deskovou hru Picasso

28.10. - 3.11. 2019 | Aktuální soutěže


Jak zaujmout, být originální a strávit hodnotně čas se svými blízkými, ať už malými školáky, kteří po příchodu ze školy toužebně zvedají oči, aby získali alespoň pár minut u svých oblíbených elektronických her? Nebo jak si získat alespoň na chvíli teenegery jinak než virtuálním světem?


Z poměrně jasných věcí se pomalu, ale jistě stává stále těžší disciplína. S hrou Picasso českého výrobce společenských her to dokážete. Hra Picasso od dánského autora Martina N. Andersena, s nímž EFKO dlouhodobě úspěšně spolupracuje, zajistí interaktivní 3D zábavu. Navíc při ní hráči rozvíjí komunikační schopnosti, kreativitu i představivost. Patvary, které v průběhu hry vzniknou a špatné tipy dospělých děti neskutečným způsobem pobaví. Menším dětem dá skutečně práci, vytvořit z několik málo tvarů předmět, který vidí nakreslený na obrázku. O to víc, jsou nadšené z výsledku, pokud někdo uhodne jejich dílo nebo pokud jsou úspěšné ony. Jedná se o naprosto jiný způsob myšlení a aktivity, než na kterou byly zvyklé doposud. O to je pro ně hra atraktivnější. Hra je navíc designově zajímavě zpracovaná, tedy vhodná i jako dárek pro blížící se Vánoce.

desková hra Picasso

PICASSO

Jedná se o zábavnou hru pro celou rodinu a přátele. Jeden hráč vytahuje kartičky znázorňující předměty, které musí ostatním na tabulce ztvárnit. Snaží se za pomocí pevných geometrických tvarů, dřevěných tyček a provázku znázornit předmět nebo věc z vylosované kartičky. Protihráč pak tento výtvor hádá.

Hra podporuje obrazotvornost, fantazii, logické uvažovaní, sociální empatii. Zároveň je to typ „party“ hry, při které se všichni hráči skvěle pobaví. Hra obsahuje dřevěné tyčinky, geometrické tvary z pevné lepenky, provázek a 182 karet s obrázky, které budete mít za úkol reprodukovat na hracím plánu, který je samozřejmě součástí balení


Pravidla soutěže:
Soutěž o deskovou hru PICASSO probíhá od pondělí 28. října do neděle 3. listopadu.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají deskovou hru PICASSO od českého výrobce společenských her EFKO.


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 5. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Efko
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !