Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o zářiové knižní novinky vydavatelství Albatros media

16.09. - 22.09. 2019 | Aktuální soutěže
Kniha  Slou




















Kniha SLOU - Průvodce pomalým životním stylem

Kamila Boudová


Zpomalte a možná zjistíte, že už máte vše, co jste hledali.
Svět se zrychluje. Máme všeho čím dál víc a přeci jen nám pořád něco chybí. Lidstvo sužují stále nové civilizační nemoci a navzdory nevídanému materiálnímu blahobytu nám pocit štěstí proplouvá mezi prsty. Co s tím? Můžeme zpomalit. Pozvěme pomalost do svého života – šatníku, kuchyně, ložnice, nakupování, vyhazování i cestování. Ve SLOU najdeme, jak nechat pomalost prostoupit svou mysl a celé tělo.

Nutriční kompas

Bas Kast


Bestsellerový průvodce světem zdravého stravování
Když vědecký novinář Bas Kast krátce po čtyřicítce zkolaboval, stanul tváří v tvář otázce: Zničil si nevhodnými potravinami zdraví? Pustil se proto do mnohaletého výzkumu zdravého stravování, jehož výsledkem je Nutriční kompas – průvodce nejdůležitějšími poznatky o ideální skladbě jídelníčku. Dozvíte se, které potraviny dokáží omladit, co jedí dlouhověké národy, co organismu vůbec neprospívá a mnoho dalšího.


Poutník, čarodějnice a červ

Christopher Paolini


Dlouho očekávaná novinka od legendárního Christophera Paoliniho! Nové příběhy ze světa série Odkaz Dračích jezdců.
Už je to rok, co Eragon opustil Alagaësii, aby vyhledal vhodný domov k založení nové generace Dračích jezdců. Teď se potýká s nekonečnou záplavou úkolů: výstavbou pevnosti, dohadováním s dodavateli, hlídáním dračích vajec, jednáním s bojovnými urgaly a povýšenými elfy. Vytržení z každodenní rutiny však nabídne vidění Eldunarí, nečekaná návštěva a také vzrušující urgalská pověst, jež mnohé změní.
Albatros media






Vojtěch Bernatský: Dvojtáta


Tátou po čtyřicítce? Pro známého českého moderátora žádný problém. Tedy skoro žádný.
„Od sestřičky dostávám roušku, bílou gumovou obuv, zástěru a hodně široké zelené kalhoty. Kačenka už leží na sále a já usedám k její hlavě. Prakticky vzápětí se to stane. Matyáš je na světě a já si pozvolna uvědomuju, že jsem dvojtáta,“ nadšeně popisuje sportovní moderátor Vojtěch Bernatský. Nevšední příběhy všedních dnů v podání dvojnásobného otce, který slasti i strasti spojené s dětmi prožívá po čtyřicítce. A je zřejmé, že ho to jaksepatří baví!Smrtící bílá

Smrtící bílá

Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové)


Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství. Třebaže je mladík zjevně nevyrovnaný, jeho příběh zní věrohodně. Než ho ale detektiv stihne vyslechnout, muž v panice uteče. Strike a jeho společnice Robin se pustí do složitého vyšetřování, které je zavede do zákulisí britského parlamentu i do světa temných rodinných tajemství.

Pravidla soutěže:
Soutěž o nižní novinky vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 16. září do neděle 22. září 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z uvených knižních novinek od vydavatelství Albatros media.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října na adresu uvedenou v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách vydavatelství Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !