Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o žhavou novinku S.O.S hydratační sérum od Brazil Keratin

14.08. - 20.08. 2017 | Aktuální soutěže


Hydratační sérum

S.O.S. zachraňuje


Nejžhavější beauty novinku tohoto léta vám nabízí Brazil Keratin! Slyšely jste už o hydratačním séru S.O.S. s vyživujícími účinky?

V létě téměř každá žena řeší problémy s vlasy. Chceme, aby se nám naše kštice ve slunečních paprscích třpytila. Ale ne vždy tomu tak je. Horké sluneční paprsky, mořská nebo chlorovaná voda vlasy lehce vysuší a tím se mnohem více lámou, třepí se konečky a výsledný efekt nevypadá vůbec dobře.

Brazilk Keratin SOS sérumV čem tkví jeho zázračná moc?


✓ vyživuje vlasy
✓ hloubkově regeneruje
✓ posiluje vlasové vlákno
✓ rekonstruuje vnitřní vlasovou kutikulu


Obsahuje výživný olej MONAI DE TAHITI, který rychle proniká do kůže. Tak jeho hydratační a zvláčňující účinky tvoří bariéru vráskám. Olej léčebně působí i na kožní problémy. Tento „vonný olej“ hojně využívají krásné polynéské ženy. Po staletí je výživný olej získáván macerací květů rostliny tairé ve výtažku z oleje z vonící kokosové palmy. Získaným extraktem potěšíte, jak tělo, tak i vlasy.

Použití je snadné, stačí potřebné množství přípravku nastříkat na mokré vlasy a důkladně ho do kštice vmasírovat. Pak už stačí jen vysušit a upravit účes podle vašich představ.
Pokud ho ještě nemáte, vězte, že tato novinka nesmí ve vašem vlasovém portfoliu chybět! Sérum S.O.S. vlasy chrání před vnějšími vlivy a podporuje přirozený růst vlasů.
Stačí si ho objednat na brazilkeratin.cz.


Pravidla soutěže:

Soutěž o žhavou novinku S.O.S hydratační sérum od Brazil Keratin probíhá od pondělí 14. srpna do neděle 20. srpna 2017.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá žhavou novinku S.O.S hydratační sérum od Brazil Keratin.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. září 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Brazil Keratin
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice