Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o zimní novinky vydavatelství Albatros media

27.01. - 2.02. 2020 | Aktuální soutěže

Byla jednou jedna řeka

Diane Setterfield


Strhující příběh plný emotivních rodinných tajemství
V zapadlém hostinci na břehu Temže se schyluje k výjimečným událostem. Štamgasti si nad pivem vypravují historky, když tu se rozrazí dveře a v nich stojí cizinec s tělíčkem mrtvé dívenky v náručí. O několik hodin později se dítko opět vrátí mezi živé. Je to zázrak? Kouzlo? Nebo lze vše racionálně vysvětlit? Dívky se chtějí ujmout tři rodiny. Nemůže však patřit všem – a proto dřív, než se ukáže její pravá totožnost, vyplavou na povrch mnohá další tajemství.


Zápisník Alkoholičky

Michaela Duffková


Poslední sklenička… dnes už popáté. Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera.
Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě. Chcete vědět, proč je tak těžké přiznat si problém s pitím? Proč není překážkou závislosti ani malé dítě? Co bylo autorce motivací k léčbě a jak vypadal první rok po ní? Všechny odpovědi přináší otevřená a přímá zpověď abstinující alkoholičky.
knižní novinky vydavatelství Albatros media
 

Třpytivá hodina

Iona Grey


Román o vášni, zármutku, ztrátě a tajemstvích. Od autorky bestselleru Dopisy, které nikdo nečetl
Život Seliny Lennoxové je nekonečný večírek, který má jediný cíl: vyhnout se nudné budoucnosti, kterou jí naplánovali její bohatí rodiče. Jedné noci však vstoupí do jejího života chudý malíř Lawrence Weston a Selina si je jistá, že našla to, co celou dobu hledala – pravou lásku. Když ji však postihne tragédie, musí zvolit mezi tím, co je bezpečné, a tím, co je správné.kniha 55


55

James Delargy


Vrahovou rukou už zemřelo 54 obětí. Kdo bude mít číslo 55?
Chandler Jenkins je velitelem policie v zapadlém městečku Wilbrook. Celý život řeší domácí hádky a sousedské neshody. Změna nastane, když se na stanici vpotácí muž jménem Gabriel. Unesl ho sériový vrah Heath. Měl se stát jeho padesátou pátou obětí, ale utekl. Než Chandler stačí zahájit pátrání, přijde na stanici Heath. Unesl ho sériový vrah Gabriel. Měl se stát jeho padesátou pátou obětí, ale utekl. Který z nich říká pravdu? A podaří se Chandlerovi případ vyřešit dřív, než vrah udeří znovu?


Hello world


Hello World

Hannah Fryová


Digitální současnost zábavným pohledem uznávané matematičky

Umělá inteligence budí vášně – jedni ji vynášejí do nebes, jiní v ní vidí zkázu lidstva. Není už načase, abychom zjistili, jak je to doopravdy? Matematické algoritmy dnes zasahují skoro do všech oblastí lidské činnosti, aniž bychom si to uvědomovali. Ať už jde o zdraví, dopravu, justici, hudbu, obchod či reklamu, matematička Hannah Fryová vám na jasných a zábavných příkladech ukáže skutečné možnosti a omezení algoritmů, jež řídí i vaše životy.

Pravidla soutěže:
Soutěž o zimní novinky vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 27. ledna  do neděle 2. února 2020.  
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu ze zimních novinek vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. února 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 27. února 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Správnou odpověď najdete na stránkách Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !