Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž s Oral-B o elektrické kartáčky JUNIOR 6+ a KIDS 3+

24.06. - 30.06. 2019 | Aktuální soutěže
Oral-B















Čištění zubů je aktivita, kterou nemá v lásce skoro žádné dítě. Jak je ale motivovat k tomu, aby to byla pro ně zábava? Zapomeňte na klasické zubní kartáčky a zkuste elektrický kartáček. Připravili jsme si pro vás soutěž ve spolupráci se značkou Oral-B o elektrické kartáčky Junior 6+ a KIDS 3+.

kartáčky Oral-BElektrické zubní kartáčky Oral-B Junior 6+ mají veselé barvy, což děti může motivovat k čištění. Děti navíc získávají zdravé návyky na celý život. Tento dětský elektrický zubní kartáček má extra měkká vlákna. Je klinicky ověřeno, že jsou šetrná k dětským zoubkům a dásním, a přitom odstraňují více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček. Zabudovaný časovač učí děti dodržovat 2 minuty čištění, jak doporučují zubní lékaři, a každých 30 sekund je upozorňuje, aby si začaly čistit jinou část ústní dutiny. Elektrický zubní kartáček Oral-B Junior 6+ schválila Nadace pro zdraví ústní dutiny a dodává se s průvodcem čištění, který pomáhá děti učit správně si každý den čistit zuby. Obsah balení: 1 dětský elektrický zubní kartáček s fialovou rukojetí (s elektrickou baterií), dvoukolíkovou zástrčkou a 1 šetrnou náhradní kartáčkovou hlavou. Elektrický zubní kartáček Oral-B Junior 6+ je kompatibilní s těmito náhradními kartáčkovými hlavami: CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip a Ortho Care.

kartáček Oral-B juniorElektrický zubní kartáček Oral-B Vitality Stages Power Kids pro chlapce i dívky zdobí hravé a přátelské postavičky z Disney pohádky Auta a dává dětem do ruky skvělý nástroj pro čištění zubů. Tento dětský elektrický zubní kartáček má extra měkká vlákna a důkladně vyčistí různé plochy malých úst. Je kompatibilní s aplikací Oral-B Disney Magic Timer. Stáhněte si aplikaci a pomozte svým dětem, aby si zuby čistily 2 minuty, jak doporučují zubní lékaři. Děti zároveň naučíte správným návykům v ústní hygieně, které jim vydrží celý život.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Oral-B o elektrické kartáčky JUNIOR 6+ a KIDS 3+ probíhá od pondělí 24. června do neděle 30. června 2019.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

  1. místo: Elektrický kartáček Oral-B JUNIOR 6+ v ceně 1000 Kč + pasta na zuby
2.-3. místo: Elektrický kartáček KIDS 3+ Cars v ceně 499 Kč + pasta na zuby

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. července  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července na adresu uvedenou u nás v registraci.

Na www stránkách Oral-B najdete správná odpověď a také si můžete vybrat z široké nabídky elektrických zubních kartáčků pro děti i dospělé.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek