Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž: Zbavte se únavy a škodlivin ze svého těla

20.03. - 26.03. 2017 | Aktuální soutěže
Jaro přichází a s ním i jarní únava, která potrápí téměř každého čtvrtého z nás. Jejími příznaky jsou vyčerpání, ztráta energie a apatie. Doba trvání se může lišit, ale obvykle byste se s ní měli vypořádat do konce dubna. Nechcete-li čekat až sama odezní, soutěžte s námi o balíček přípravků Swiss, jenž obsahuje Swiss Magnesium „1“ a Swiss Ostropestřec Forte, který vám pomůže zbavit se škodlivých látek.

Bez hořčíku to nepůjde


Právě hořčík, neboli magnesium je obzvláště při jarní únavě nepostradatelné.
Magnesium 1Přispívá totiž ke snížení únavy a vyčerpání. Tento prvek je nezbytný pro energický metabolismus i správnou funkci nervového systému. Jeho nedostatek se může projevit podrážděností, nervozitou, únavou, depresí či nespavostí. Obecně lékaři doporučují na počátku jara při prvních náznacích únavy brát vitamínové i minerální preparáty minimálně po dobu tří týdnů. Kromě toho hořčík pomůže i při sportu. Jeho dostatečné množství pomůže zabránit svalovým křečím a podporuje správnou činnost svalů. Takže se vyvarujete nepříjemným pocitům, že druhý den budete cítit celé tělo.

Rozlučte se tedy s únavou a užijte si jaro s elánem za pomoci přípravku Swiss Magnesim "1", jehož jedna malá tableta denně vám zajistí potřebný přísun hořčíku. Navíc balení obsahuje 90 tablet, takže vám vydrží tři měsíce.


Jarní úklid od škodlivin


Důkladný jarní úklid by se neměl týkat jen vašeho domova, ale i těla. Proto se nyní všude píše o očistě a detoxikaci. Při ní je doslova zázračným pomocníkem ostropestřec mariánský. Přesněji jeho semena, která se používají už po staletí na játra a další nejrůznější neduhy. Ostropestřec forte

Zátěž pro játra představuje nejen alkohol, ale také užívání léků či život v znečištěném prostředí plném chemikálií a jedů. To vše se na nich podepisuje. Přitom jsou životně důležitým orgánem. Probíhá v nich většina procesů souvisejících s metabolismem cukrů, tuků a aminokyselin. Zároveň zbavují organismus toxických látek. Z těchto důvodů byste se měli o svá játra starat. V tom vám pomůže novinka Swiss Ostropestřec Forte s mimořádně vysokým obsahem silymarinu, což je účinná látka ze semen ostropestřce mariánského, který játra nejen chrání a detoxikuje, ale i regeneruje po všech druzích jaterních onemocnění. Pomáhá rovněž udržet jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Mimo to je ostropestřec velmi silný antioxidant, chrání buňky celého organismu proti poškození volnými radikály a před nepříznivými vnějšími vlivy. Má blahodárný vliv na zdraví srdce a správnou hladinu krevního cukru. Je tedy ideálním pomocníkem při jarním „úklidu“ těla od nečistot.

Pravidla soutěže:
Soutěž o  balíčky produktů Swiss Ostropestřec Forte a Swiss Magnesim "1" probíhá od pondělí 20. března do neděle 26. března 2017. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček přípravků Swiss, který obsahuje Swiss Ostropestřec Forte a Swiss Magnesim "1".


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. března 2017 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 24. dubna 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Swiss Natural
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !