Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Dětský den 2019 - kam s dětmi vyrazitDětský den 2019 - kam s dětmi vyrazit Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.05. 2019
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Soutěžíme o poukazy do Bageterie Boulevard

28.01. - 3.02. 2019 | Aktuální soutěže
Chcete vědět jak chutná tyrolská kuchyně? Tak neváhejte a soutěžte o poukázky do Bageterie Boulevard na zimní Chef Menu, které je inspirované horskou alpskou kuchyní.

Bageterie Boulevard
mění své sezónní CHEF MENU a tentokrát nakoukne pod pokličku tyrolské kuchyně, která k zimnímu období neodmyslitelně patří. Přenese nás do oblasti s kouzelnou horskou krajinou, lidovými tradicemi, typickými dirndly pro dámy a lederhoseny pro pány. A samozřejmě specifickými lokálními surovinami. Autorem nového zimního menu je šéfkuchař Vladimír Šmejkal, který v Tyrolských Alpách několik let vařil a rakouská kuchyně mu přirostla k srdci. V menu nechybí typický tyrolský špek, vyzrálé sýry nebo koření příznačné pro zimní období. Na co se tedy můžeme těšit?

Rychle zahřeje a odhalí taje innsbrucké kuchyně, tak to je nová Innsbrucká polévka. Pod tímto názvem se schovává lahodná krémová polévka z konfitovaného česneku s křupavými krutóny. Lokální tyrolskou surovinu najdeme také v první bagetě zimního CHEF MENU – Tyrolské kuře se speckem. Bageta je plněná pečeným kuřecím masem, doplněná bylinkovým dresinkem, pravým tyrolským špekem, rukolou a zapečeným zrajícím sýrem Tilsiter. Vydatně zasytí rovněž další novinka, bageta Pečené vepřové ramínko. Pomalu pečené vepřové ramínko, doplněné karamelizovanou cibulkou na červeném víně, dresinkem z červené pečené papriky a chilli a polníčkem, to se ukrývá v této alpské specialitě.

Nové menu budete moci ochutnat do konce března na všech pobočkách Bageterie Boulevard. Více informací naleznete na webových stránkách Bageterie Boulevard.
Bageterie Boulevard
Pravidla soutěže:
Soutěž o poukazy do Bageterie Boulevard probíhá od pondělí 28. ledna 2019 do 3. února 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá poukaz do Bageterie Boulevard.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 27. února 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď se dozvíte na stránkách Bageterie Boulevard
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Peníze