Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a ochutnejte Bonduelle Légumio, těstoviny z luštěnin a zeleniny

2.03. - 8.03. 2020 | Aktuální soutěže
Bonduelle Légumio













Chcete se dostat do formy, chystáte se držet PŮST, nebo jen prostě myslíte na své zdraví a tomu se snažíte přizpůsobit svůj životní styl a jídelníček?
Ať je to jakkoliv, potěší vás Bonduelle Légumio, těstoviny ze zeleniny a luštěnin. Soutěžte s námi a ochutnejte je i vy.

Luštěniny jsou důležitou, ale bohužel často opomíjenou, součástí jídelníčku. A to je škoda, protože jsou plné bílkovin, komplexních sacharidů, antioxidantů, a především jsou bohaté na vlákninu, která má blahodárný vliv na trávení. Díky nízkému glykemickému indexu zasytí na dlouhou dobu, a proto jsou ideální i pro dietní stravu. Zapomeňte na čočku na kyselo, luštěniny se hodí do studené i teplé kuchyně a jejich využití je tak mnohem rozmanitější. A co víc, společnost Bonduelle navíc přichází s novými produkty Légumio, kde byste luštěniny možná vůbec nečekali.

Bonduelle Légumio jsou těstoviny vyrobené z luštěnin a zeleniny. V nabídce jsou hned tři druhy, Penne z červené čočky a mrkve, Fusilli z cizrny a kukuřice a Rigatoni z hrachu a cukety. Produkty, v nichž jsou luštěniny zastoupeny až v 95 %, jsou bez lepku, konzervantů a barviv. Jsou bohatým zdrojem vlákniny a bílkovin a podporují tak zdravý životní styl. Jsou hotové za pár minut a chutnají i dětem, což je nesporná výhoda. Řadu Légumio pak doplňují zeleninové omáčky Légumio in Sauce, ve kterých najdete kusy šťavnaté zeleniny. I zde je na výběr hned ze tří druhů. Zvolíte směs zeleniny s cuketou v omáčce s olivami, směs zeleniny se žlutou cuketou ve smetanové omáčce nebo směs zeleniny s lilkem a tymiánem?
Bonduelle Légumio
Pravidla soutěže:
Soutěž o těstoviny z luštěnin a zeleniny Bonduelle Légumio probíhá od pondělí
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček těstoviny z luštěnin a zeleniny Bonduelle Légumio.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. března 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. března 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách těstovin Bonduelle Légumio
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !